Pomysł na ciekawy konkurs ;)
Aktualny czas: 28-04-26, 22:12 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Pomysł na ciekawy konkurs ;)
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;)

(02-11-14 20:13)Adrapnikram napisał(a):  Organizowanie bez administracji mogłoby wygladać mniej więcej tak:
Założyć temat pewnego wieczoru (w piatek) dać dzień na tworzenie i zbierać pracę do 23:00 w sobotę. W niedziele (ew. i poniedziałek, aby każdy zdażył zagłosować) głosowanie i wręczenie nagrody (np. zwinnej konsoli w postaci małego obrazka z linkiem do tematu). Trzeba tylko co najmniej 3 uczestników i organizatora. Jak ktoś chętny to mogę się tym zajać, ale również chciałbym wziać udział w konkursie. W sumie nie dużo roboty trochę pisania i sprezentowania tych gier ze screenami. No to niech ktoś się zgłosi to możnaby nawet zrobić to w następnym tygodniu.

3 uczestników to sobie można w konferencji na gg. W dobrym konkursie weźmie udział więcej dużo więcej ludu.

Zrobienie takiego konkursu i organizacja to 5 minut roboty napiszcie do Ayene ja mogę dać genialny regulamin na konkurs, aby wszystko się zgadzało. Swoją drogą fakt. Takie konkursy powinny być często (nawet więcej niż raz w roku), ale tylko pod warunkiem sensownego regulaminu i braku przesuwania terminów kiedy się wszystko zacznie i przede wszystkim po konkursie gry w paczkach nazywanych tytułem konkursu i datą, a nie rozrzucane pojedynczo po scenie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-11-14 20:47 przez X-Tech.)
02-11-14 20:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;) - X-Tech - 02-11-14 20:41

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS