Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 21:44 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Nie chcesz wyzwań? Tego nie pobierasz? Najlepiej już całkiem powiedz, że "Megaman" to @#$%&.

I chyba ty sam jesteś cheaterem, bo niby jakinaczej można tłumaczyć, że podejrzewasz innych o oszukiwanie z wykorzystaniem quicksave'a.

Owszem. W Polsce awarie prądu zdarzają sie bardzo rzadko. Ale, skoro już o tym wspomniałeś, to czy mieszkańcy Bangkoku nie mają prawa nawet jeden raz przejść gry, która tak bardzo im się podoba?

Ja wymyślam bzdury na temat NESa? Istotnie. Powiedziałem, żegry na NESa były trudne, ale sprawiedliwe. Aczkolwiek istnieją wyjątki od tego, co powiedziałem. I ty masz być znawcą gier? HA!!! Wiele gier próbowałem przejść na sławnym pegazie. Jedyną, którą naprawdę mi się udało, była "Mario Is Missing". Dla ciebie nawet przejście gry, którą już raz sie przeszło znowu i znowu, i znowu, i znowu, i znowu, i znowu,... nudzisz się?... i znowu, i znowu, i znowu, i znowu, i znowu, i znowu, to pewnie też śmierdzi oszustwem?

Powiedziałem już, że jesteś tak rozświetlony, że aż zaślepiony? A od mojej serii się @#$%&@#$%.

Weź nagraj serie "Zagrajmy w..." z "Rockin Kats", "Akumajou Densetsu", i "Mitsume Ga Tooru". Licencja oryginału dowolna (japońska, amerykańska, europejska). Japoński tytuł "Rockin Kats" to "N.Y. Nyankies", jeśli nie masz kasety. "Akumajou Densetsu" jest znane poza Japonią jako "Castlevania 3". No, dalej. Chcę zobaczyć filmiki z twojej rozgrywki na twoim kanale na Youtubie. Jeśli nie skończysz choćby jednej z tych serii, to jesteś cienias. Bo Wirgliusz zrobił.

"Wario Land: Legends of 6 Crystals" zostało w Multimedia Fusion 2 zrobione dla komputerów z Windows. I nie ma tam żadnej możliwości zapisywania gry w dowolnym miejscu, a przeszedłem ją, ty śmiedzący cheaterze.

Weź zrób całej polskiej scenie RPG Makera przysługę i wystaw wszystkie komputery i smartfony, jakie masz, na Allegro. Skoro gry istnieją tylko na konsole, to po jakiego grzyba szukasz gier na komputer, skoro na komputer nie ma żadnych gier?

PS.
KAPLOWEY

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
16-11-14 16:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - Mateusz SSJ8 - 16-11-14 16:25

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS