Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 23:35 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Ty chyba żyjesz w ciemnogrodzie jestem osobą, która ukończyła około 200 gier na samego nesa i do dziś gra w emu a czasem na konsoli z czego ukończyłem sporo gier na nesa po kilkadziesiąt razy. Mam do dziś konsolę i do niej około 100 różnych kartów. Jedną z gier, które ukończyłem najwięcej razy jest ninja gaiden 2 i megaman 3 (każdą z gier około 30 razy czy super spy hunter - w przypadku super spy huntera bez cheata co sekunde to ty nie przejdziesz nawet pierwszego etapu), a nie jakieś popierdółki, które wymieniasz. W całej mojej historii z nesem miałem około 200 kartów. Z tych które mam wiele ma kilka wbudowanych gier np: teenage mutant ninja tourtles + kage i inne gry. Tego typu kartów mam sporo. Uwielbiam nesa. To arcydzieło. Mam jeszcze snesa, ale na niego mam mało gier i nie żałuję, bo spolszczone gry powstały na emu snesa.

Polecam na nesa:
Ninja Gaiden 2 (ukończyłem kilkadziesiąt razy spokojnie około 40 razy)
Kage (Ukończyłem z 20 razy)
Streeet Fighter 2010 (to ukończyłem około 50 razy)
Batman 1 (ukończyłem około 20 razy a tak naprawdę nigdy bo 20 razy doszedłem do finałowej walki z jokerem i go nie pokonałem)
Kick Master (ukończyłem z 10 razy)

Z tych które wymieniasz:
Rockin Kats", "Akumajou Densetsu", i "Mitsume Ga Tooru".

Rockin Catas miałem karta z tym. Gra zacna bo ta pięść oferuje szalone możliwości.
Przeszedłem około 10 razy i mi się gra znudziła ale polecam.

Mitsume Ga Tooru jest świetne, ale łatwe. Ukończyłem też z 10 razy ale gra świetna fajnie do niej wrócić.

Castelvania jest bardzo powolną gierką i to zawsze mnie nie rajcowało w tym tytule.

Z megamanów na nesa. Każdego ukończyłem co najmniej raz, a niektóre kilkadziesiąt nawet

Megamana 1 (mam kart) ukończyłem około 10 razy. Muza świetna, gra ma swój klimat, ale nie jest najlepsza, ale ten klimat.

Megaman 2 Ukończyłem parę razy na GB i raz bądź dwa na konsoli/emulatorze nes. Muza cudo i klimat.

Megaman 3 Ukończyłem kilkadziesiąt razy. Uwielbiam.

Megaman 4 Ukończyłem raz

Megaman 5 Ukończyłem 2 razy na pożyczonym kardridżu i raz na emulatorze. Świetna część. Chyba najlepsza.

Megaman 6 Ukończyłem raz.

Megaman X ukończyłem z 10 razy itd. Pierwszy raz grałem na snesie z hiszpani niedługo po premierze konsoli u kolegi.

Później kilka razy Megaman X 2 na emu
Dalej już różnie aż do szóstki

Megaman X6 na PSX, które kupiłem
i ukończyłem około 10 razy.

Nagraj se mózg.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-14 18:40 przez X-Tech.)
16-11-14 18:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 16-11-14 18:28

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS