Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 20:56 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Może czas przestać &$^$^$ głupoty. Przecież ja poświęcam dziennie jakieś 15 minut na gry czasem więcej jeśli w ogóle gram, a przez ostatnie parę lat gram mało i zdarza mi się to raz na parę dni czasem częściej. Nie dlatego że to są jakieś limity po prostu większość gier dla mnie to syf i gry trafi się coś naprawdę dobrego tak potrafię grać parę godzin ale to z nowych gier raz na parę lat się trafia ostatnią taką grą była Amnesia Dark Descent i Penumbra. Przez 2013 praktycznie zero gier. Ja nie potrafię na raz usiedzieć przy jednej grze więcej jak 15 minut do pół godziny to się zdarza raz na ruski rok i trafiło się ostatnimi czasy tylko w paru grach na rma (w nich to się zdarza, bo w komercyjnych to syf). Jednym z wyjątków niezmiennie jest Ahriman Prophecy do którego lubię wracać na rm. Gra musi być wyjątkowa.

Pewnie jesteś DZIECKIEM, które nawet nie wie co to nes/snes. Napiszę ci to konsole z lat 90tych gry na nie kończy się w średnio 10-20 minut nie licząc gier rpg i przygodowych które są na kilka goodzin. Na nesa powstały pierwsze Dragon Questy to na nich się wzorowali twórcy rpgmakera. Oj patrz ile mi życia ubyło. Mniej niż obecnym graczom i nolifeom którzy siedzą całymi dniami przy jednej grze mmorpg a potem kolejnej i przy pseudograch z quickami a znajomych sobie robią w grach - Około 10x 20x mniej ??

Piszesz wredne dziecinne komentarze, bo masz ból 4 liter za to że skomentowałem twoją gierkę która nie jest tym co obiecałeś. Sam sobie za to odpowiadasz. Jak masz wyzywać kogoś od nolife to zastanów się nad sobą do łba pustego ci to nie powinno przyjść skoro np: postanawiasz nolifeować tworząc gry w rmie czy nolifeować grając w te swoje crpgi po kilkadziesiąt godzin jedną grę po co tak piszesz do innych ?

Tak średnio ci podam ile gier możesz ukończyć na nesa w trakcie grania w jednego crpga na pca co trwa około 40 godzin-80.

Około 180 gier na nesa. To sobie policz... Przez okres grania w jedną grę na pc z nurtu rpg można ukończyć około 180 gier na nesa. Kto tu jest więc nolifem...
Przez czas przechodzenia dwóch, trzech crpg na pc można ukończyć niemal wszystkie warte uwagi gry na nesa do tego wiele z nich wielokrotnie. Przez zaledwie czas grania w 2-3 crpgi na pc. To sobie policz ile ktoś poświęca czasu jak przechodzi mase takich gier na pc.

Jeśli ktoś ma wracać do życia to może gość który udaje że robi cprga klejąc puste mapy i ucieczkę z jaskini...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-14 20:59 przez X-Tech.)
16-11-14 20:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 16-11-14 20:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS