Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 21:40 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Co ty za bzdury piszesz. Podaje argumenty. Wymieniam gierki i opisuję, a ten wchodzi tu z nikąd i pisze że jestem nolifem, bo piszę na temat i wymieniam gry odnosząc się do posta ssj8 który pisze mi że ja nie znam megamana i pisze mi że gra wymaga save cheata. To mu wymieniam nie dość, że niektóre przeszedłem nie raz to w ogóle nie używam do teego quick save cheata.
Jak ktoś pisze debilne komentarze to niech się zastanowi nim coś napisze proste.

Gierki które wymagają quick save to komercyjne gry dla mas głównie na pc w które ma grać każdy i nie przegrywać dlatego dodaje się do nich ten cheat, aby nie odczuwał dany delikwent który nabędzie grę bądź frajersko ukradnie z torrent - że jest cieniasem - po to właśnie są quicki aby frajerzy grania nie przegrywali i kontynuowali. Zdarza się że quick save działa ale to wyjątkowo np: w przyodówkach.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-14 20:58 przez X-Tech.)
16-11-14 20:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 16-11-14 20:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS