Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 21:43 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

@ X-Tech
KAPLOWEY

KAPLOWEY

@Venesard
Zostawmy go. To ślepy przewodnik ślepych. Podobno Jezus powiedział,że jak ślepy ślepego prowadzi, to obaj w dół wpadną. Więc niech X-Tech sam wpadnie w dół, zamiast jeszcze i nas tam zasobą wciągać. On chce tylko mówić innym, jak powinni robić gry, ale sam nie zrobił gry, którą każdy by dał radę przejść. Przypadek z Soniciem olał, więc z Mario zrobi dokładnie to samo. Dla niego gry z zapisem w dowolnym miejscu to pseudogry. Już nawet mówiłem mu, żeby opuścił polską scenę RPG Makera i już nigdy na nią nie wracał. Widzisz, co ja teraz do niego mówię. Odpowiadaj mu tak samo. Może w końcu zrozumie, że go tu nie chcemy, i odejdzie.

@Adrapnikram
Cały czas próbuję mu to powiedzieć, ale on idzie w zaparte. I jeszcze wyzywa wszystkich od debili, niedorozwojów i niepełnosprawnych umysłowo. Swoją drogą, ten tengu nawet nie pomyśli o tym, że akurat tego posta na przykład może pisać ktoś niepełnosprawny. Podejrzewam już nawet, że X-Tech jest posłem albo senatorem, któremu się bardzo nudzi w pracy i zagląda tu tylko, żeby zabić nudę. Wydaje mi się, że ktoś tu zapytał X-Techa, ile on ma lat, że takie głupoty wypisuje. Gdybym znalazłautora owego postu, odpowiedziałbym mu, że X-Tech chyba jest właścicielem jakiego wielkiego koncernu i bierze kasę za to, że całymi dniami siedzi na swoim stołku i tylko pierdzi. Wiem, bo wszyscy zostaliśmy nauczeni, że tak właśnie wygląda raj.

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
16-11-14 20:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - Mateusz SSJ8 - 16-11-14 20:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS