Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 14:23 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

To znaczy to samo. Angielski język rozumiesz ?

Forum mogę mieć nawet otwarte 15 godzin. Boli cię że jesteś dzieckiem ? Nieważne. Mnie to nie obchodzi ja nie o tym. Ja piszę o jego wredocie, która wykazała jego głupotę przez to że jak się okazało o czymś nie wiedział bo jest dzieckiem. Nie wiedział że gry na te konsole to tytuły na kilkanaście minut. Ty też chyba coś mało kumaty jesteś. nes to konsola z początku lat 90tych. Rozumiesz rok 90. Pewnie wtedy jeszcze nie kroczyłeś po tym świecie. Gdyby się uprzeć to czas grania

Mój komp zasila sieć. Co ja robię poza tym nie wiesz.
Jeśli sugeruje mi że mam wrócić do życia to znaczy to samo to oczywiste że nie ma pojęcia o nesie, bo jest dzieciakiem o myśli, że na nesa gry to produkcje które zajmują wiele godzin czyli ogólnie życie. Grubo się pomylił. Mój ogólny czas grania w gry można zmieścić w czasie ukończenia około 5-6 crpgów na pca. *nie licząc przygodówek i rpgów. No sporo nie ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-14 21:14 przez X-Tech.)
16-11-14 21:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 16-11-14 21:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS