(27-10-14 17:38)Dragon Kamillo napisał(a): X-Tech miałem nadzieję że chociaż jakaś część będzie urywała dupe, a tu gówno. Im większa paczka tym większe prawdopodobieństwo że znajdą się w niej ciekawe grafiki pośrud syfu - jak często wyglądają zasoby pod XP. Niestety zazwyczaj jest to syf.
No tak jeśli rozpatrywać grafike z xp ogólnie i nie trafia ona w gust to faktycznie cała paczka to może być syf. Mnie grafy z XP nie przekonują o tyle że są za cukierkowate aby były poważne ale i za mało cukierkowate aby były odpowiednio abstrakcyjne na szalonego rpga. To coś dziwnego co ma swój specyficzny japoński klimat trzeba po prostu wpasować się klimatem innych elementów w te grafiki. Jeśli się nie lubi takiego stylu (ja go nie używam) to wiadomo że cała paka to shit. Mi się kojarzy to trochę z grafiką z paru jrpg np: z Suikodena
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/writ...1_640w.jpg ale bardziej zniekształconą. Na swój sposób fajna grafika jest z XP w niektórych klimatach gier głównie takich nieco bardziej naturalnych fabularnie jrpgach/przygodówkach itp.