Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 22:12 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

(18-11-14 18:50)Venesard napisał(a):  Szczerze - jeśli to ma być takiego rodzaju aktywność, to niech X-Tech pisze sam do siebie, bo mnie to już powoli męczy i coraz mniejszą mam ochotę się tu udzielać, jak większość. A ty X-Tech, pierdoło, nawet ostatnio w temacie gdzie ktoś poprosił o skrypt na walkę zamiast pomóc (czym utrzymałbyś się w kategorii działu i tematu) zacząłeś chamsko wyśmiewać że osoby które nie potrafią sobie programować robią gnioty, a następnie wychwalać innego makera. Mieszasz się w swoich wypowiedziach, raz mówisz tak, raz srak, a ostatecznie wychodzi z tego jeden wielki tron z gówna na którym zasiadasz.

Jedynym gównem na którym siedzę są osoby, które spamują mi w tematach. Nie rozumiem jak można chcieć się wypowiadać spamem w tematach jeśli dana osoba nie ma nic do powiedzenia. To temat o zapisach a ty póki co jesteś tu największym spamerem, który jak napisałeś zasypuje go gównem.

Pisz kłamstewka. W temacie pomocy napisałem, że w makerze 2k3 te rzeczy o które proszono są od razu po drugie napisałem że dla mnie sensowna prośba o pomoc to proszenie o porady w zrobieniu absa. Tak uważam że osoby które robią gry w całości na gotowcach robią gnioty, bo przecież nie pierwszy raz gram w gry na rma przede wszystkim ze sceny rm ze świata. Żeby robić gry trzeba mieć trochę zdolności do myślenia aby stworzyć te gry. Osoby, które sobie radzą i robią same na zdarzeniach czy to największe świry biegania okrężną drogą - w ruby. Z tego co ogarniam to osoby, które opierają się w większości na gotowcach z ruby robią gnioty i to nie ja je produkuje także ode odlep się. Owszem są osoby, które dodają sobie jakieś tam dodatki z ruby do gier np:pixelmovement i inne bzdury jak np: formaty dźwięku , ale jeśli opierają na takich gotowcach w wiekszosci rozgrywkę (jak absy i inne systemy rozgrywki) - na ruby skryptach których nie zrobili gry tak kojarze tylko gnioty.

P.S. nie trzeba programować w rmie wystarczy myśleć.

Chcesz robić gierki to rób przecież ja zachęcam do robienia gier. Może zaskoczysz i zlepisz na gotowcach coś dobrego ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-14 19:34 przez X-Tech.)
18-11-14 19:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 18-11-14 19:22

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS