(18-11-14 20:32)X-Tech napisał(a): Pieprzysz to ty głupoty irytujący desperacie.
Grałem w tony gier na rma i wiem o czym piszę. Nie próbuj mnie podważać nawet bez dawania argumentów dzieciaczku, a jak widziałeś za mało gier lub nie zrozumiałeś współdziałania podsystemów to japa w kubeł zanim będziesz znów mnie próbował podważać swoim bezpodstawnym dziecinnym prostackim chamstwem wziętym z ****
Skoro masz takie pewniki kto jest od czego na forum to ja ci rzucę takim: Jedynym pewnikiem który co podrzucę to taki ,że możesz mi podcierać 4 litery.
Ty zachowujesz się jak zakompleksiony kretyn, który nie wie że nie jest moderatorem na forum.
Ktoś ci musi to napisać ??? Nawet szary user wie, że na forum rozmawia się na temat, który poruszają dane tematy.
Tematy nie są na tym forum od oceniania sposobu wypowiedzi innych, ale od rozmawiania na ich temat.
Jedyne co możesz oceniać to poziom swojego offtopu jaki tu siejesz tym samym swojej głupoty.
Jedyne co można napisać takiej masie jak ty, która nie potrafi rozmawiać na tematy na forum ale próbować ustawiać innych, bo w realu jest ciśnięty przez otoczenie to- skończ pisać spamerze.
[PW]Śmieszny taki desperat z ciebie zakompleksiony. Wpieniasz się kiedy najmniej z tematów rozmów rozumiesz jak te 8 latki którym się nie podoba krytyka gier bo nie rozumieją co znaczy . Wpieniają się do komentarzy innych o grach ale w gre nawet nie grały. Cyrk na forum przez was debile xd[/PW]
X, zachowujesz się cham spod sklepu.
1. To jest forum. Nie ma tu czegoś takiego jak " nie twoja sprawa ". Zachowujesz się jak burak, więc ktoś ci to musi powiedzieć.
2. Nie ty jesteś od mówienia kto ma jakie prawa i do czego.
EDIT:
3. Jak dla mnie, to dalej tylko buraczysz. Mega burak.