Leoś napisał(a):I czemu prolog jest w dziale z pełnymi grami? IMO powinno być w zapowiedziach i demach.
Nie powinno, to nie jest żadne demo. Gra miała wychodzić epizodycznie w update'ach, więc Prolog był pełną wersją gry, która miała otrzymać kolejne rozdziały.
No ale jeśli ktoś czeka na Rozdział I to muszę rozczarować, ale takowy się długo nie pojawi.
Czemu? To w sumie napisane było już na blogu. Aktualnie tworzymy zaś coś innego... w ramach odkupienia.
Leoś napisał(a):Kryształy z zapisem to wielki mankament całkiem dobrego prologu.
Smuci mnie to, że z jakiegoś powodu uważałem ograniczoną ilość save'ów za dobry pomysł... nie mam pojęcia co we mnie wstąpiło O_o
No, ale drugi raz tego błędu nie popełnię. Myślałem nawet o tym, żeby zrobić mały revamp Prologu, żeby się po sieci w takim stanie jak teraz nie pałętał... ale raczej nie ma chyba sensu tracić czasu na to...
Wszelkie info odnośnie nowego projektu można znaleźć na blogu (niedługo pojawi się spory post z dużą ilością info). Za jakiś czas może wstawię też zapowiedź, bo mi już pisali o tym.