RM & Android
Aktualny czas: 28-04-26, 22:32 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[Dowolny] RM & Android
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: RM & Android

Ja tylko napisałem że jest masa dużo lepszych gier od To The Moon i to jest fakt i są to gry za free z rma i praktycznie każdy na naszej scenie kto gra w gry na rma dobrze o tym wie. Grałem w To The Moon i napiszę tyle że grałem w masę lepszych gier na rma za free fabularnie i wizualnie i mechanicznie . Mnie dziwi, że tej liniowej gierki jeszcze nie przeszedłeś choć tu jesteś od miesięcy na forach lub grasz w to po raz drugi (ale raczej to wątpliwe to najwyraźniej jedyna gra na rma w którą grasz) - a podgrywasz na fana gier z rma co jest oczywistym kłamstwem. Jesteś na tych forach z bardzo dziwnego powodu i na pewno nie są tym powodem gry na rma które tworzą ludzie na naszych forach i zagranicznych. Takie osoby jak ty sieją ferment i zastój wśród naszych rodzimych twórców w dodatku próbujesz podgrywać eksperta od rma ale to tylko obrazuje że punkty pomocy nijak się mają z rzeczywistym stanem wiedzy co się nie przekłada na poziom pomocy niesionej użytkownikom, bo przecież ani ty świetnych gier na rma nie znasz, nie grasz w nasze rodzime gry itd., a więc masz w d*e gry które tutaj tworzą ludzie i recenzują jeśli chodzi o zagranicznie, ani sam w rmie nic nie produkujesz dla innych jeśli chodzi o gry także praktycznie nic nie wiesz i to pokazuje że gry na rma ciebie nie interesują - siejesz ferment. Co do tego tekstu z pieniędzmi był naprawdę cienki i żałosny. Jest niezaprzeczalnym po prostu faktem że jest masa lepszych gier w rmie za free od To The Moon, ale to wiedzą fani gier z rma a nie pozoranci i interesowni przychodnie szukający korzyści w grach, które ich nie interesują i których nie rozumieją. Nie rozumiem co ty sobie wyobrażasz że co niby tobie da nabijanie punktów pomocy skoro ty całokształtem siejesz ferment i tylko udowadniasz że nie interesują ciebie gry na rma. Jesteś trucizną, która wprowadza twórczy ferment wśród naszych twórców gier.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-14 23:29 przez X-Tech.)
08-12-14 23:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RM & Android - ADI - 08-12-14, 10:31
RE: RM & Android - Deuce - 08-12-14, 10:44
RE: RM & Android - X-Tech - 08-12-14, 22:33
RE: RM & Android - ADI - 08-12-14, 14:41
RE: RM & Android - Deuce - 08-12-14, 23:01
RE: RM & Android - X-Tech - 08-12-14 23:15
RE: RM & Android - Deuce - 09-12-14, 00:52
RE: RM & Android - X-Tech - 09-12-14, 02:33
RE: RM & Android - Deuce - 09-12-14, 10:57

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS