Shards of Lestia ~Episode Zero~
Aktualny czas: 28-04-26, 15:59 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Shards of Lestia ~Episode Zero~
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

RE: Shards of Lestia ~Episode Zero~

Update #1

Dziś przychodzę tu z garstką screenów z menu oraz małym bonusikiem.

No to więc zaczynając od menu (screeny są po angielsku, za jakiś czas zaprezentuje filmik z menu i wtedy już wszystko dam również w wersji polskiej ^ ^).

Plecak:
Spoiler: (Otwórz)
Ekwipunek:
Umiejętności Pasywne:
Status:
Opcje:
Nie jest ono skończone, ale jest już na tyle ogarnięte, że mogę je pokazać.
Wzorowałem się ogólnie Tales'ami, więc jeśli ktoś w nie grał zauważy mnóstwo podobieństw, no ale cóż, chciałem by menu było proste, schludne i jak najbardziej przejrzyste. Mam nadzieję, że mi się udało? Poza tym w menu jak widać są ikonki przycisków xboxowego pada. W opcjach można ustawić jakie ikonki mają być wyświetlane. Na ten moment dostępne są Xboxowe i PSowe, a aktualnie pracuje nad klawiaturowymi (ja używam pada, więc klawiatura na ostatnim miejscu :P).
A no i oczywiście "duże ikonki przedmiotów" to tylko placeholdery z Luny, niestety nie mamy jeszcze wykonanych grafik do SoL'a.

Co do bonusu, zdecydowałem się zaprezentować jak dokładnie wygląda różnica w animacjach w 30 fps.

Tak więc:

15 fps
30 fps
Różnica mam nadzieję jest widoczna? :P

W każdym razie, prace idą do przodu cały czas, a ja mam nadzieję, że uda mi się następnym razem pokazać wam menu w ruchu, a także cutscenke prezentującą Voice Acting (byłaby już gotowa, ale nie wszystkie kwestie są nagrane).

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
28-01-15 02:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Shards of Lestia ~Episode Zero~ - Viuu - 28-01-15 02:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS