Tylko mnie to denerwuje?
Aktualny czas: 29-07-26, 10:54 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[Dowolny] Tylko mnie to denerwuje?
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Tylko mnie to denerwuje?

(19-02-15 17:54)KacpiPL napisał(a):  W wielu grach rpg są Questy poboczne (bez tego nie bylo by to rpg :p), ale jedno mnie w grach wkurza. Bycie chłopcem na posyłki Przynieś mi to, a tamtemu przynieś tamto. Żałosne, jakby już nie można było ciekawego questa zrobić. A jakoś w ponad 50% gier, w które gram tak jest. Co wy o tym sądzicie? Może to nieodłączny element rpg?

Jak ktoś ma mózg wielkości psiaka to lubi grać w gry rpg w których ktoś ma go za psa do noszenia gazet w pysku.

W dobrych grach questy są na poziomie zdolności postaci, którą gramy. Jeśli ktoś jest detektywem wiadomo, że nie będzie targał czapek, zbrój, bananów, jabłek czy innych śmieci ale zajmował się dodatkowymi sprawami do rozwikłania.

W grach z namiastkami fabuły lub durnych fabularnie np: jesteśmy postacią maga killera, a to co robimy to noszenie skór czy zbieranie jabłek z ogródka. To są oczywiste jaja
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-15 18:17 przez X-Tech.)
19-02-15 18:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Tylko mnie to denerwuje? - X-Tech - 19-02-15 18:11
RE: Tylko mnie to denerwuje? - ADI - 20-02-15, 00:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS