Cytat:Trochę mało konkretnej treści ale myślę, że może z tego wyjść coś ciekawego, tylko ta kupa reklam i kupa tych okienek pokroju tagi i inne bzdety z prawej strony. Ogółem myślę, że zostanę z wami żeby ogranąc unreal development kit. Tylko mam jedno pytanie: czy pojawią się jakieś poradniki związane z CryEngine Free SDK?
Wiem, że jak na razie jest dopiero właściwie 1 artykuł wprowadzający w tematykę tworzenia gier, ale niebawem napiszę kolejne, może pare wideotutoriali nagram o tworzeniu gier w rpg makerach od 95 do vx włącznie z wersjami konsolowymi, mam zamiar napisać kilka kursów do silnika Unity 3D, UDK i innych silników 3D oraz 2D. Jeśli chodzi o CryEngine Free SDK to na pewno też napiszę tutki do niego, ale na początek piszę artykuły o prostych programach do tworzenia gier dla początkujących, jak już skończę z nimi, to wezmę się za bardziej zaawansowane narzędzia i silniki programistyczne.
Jeśli macie jakieś wskazówki co zmienić na stronie od strony wizualnej, to piszcie śmiało. W końcu to inni użytkownicy co by chcieli na stronie zobaczyć.