Hola hola, co tu się dzieje.
Venesard napisał(a):Jeśli nie, to zastrzeż w temacie że przyjmujesz jedynie pochlebne opinie.
Rozumiem, że piszesz to do Nathana? To w takim razie co to ma wspólnego z tematem? To nie jest jego temat, więc on nie ustala tutaj zasad.
Ogólnie Kryzz opinie są dla nas, nie dla innych, więc następnym razem niech nikt nie pisze postów w obu tematach takich samych. Także nie pisać "o ja tam napisałem, popatrzcie". To po prostu robi niepotrzebny burdel.
Dobra, przejdźmy teraz do twojej lekko bardziej wyjaśnionej opinii.
Kryzz333 napisał(a):jak dla mnie przeciętna fabuła
A skąd znasz fabułę? Bo jedyne co tu jest, to małe nakierowanie na nią, w Lunie było identycznie.
Kryzz333 napisał(a):stylistyka typowego shounena
Wciąż nie rozumiem tego zarzutu. Jaki shounen, wiesz wgl co to jest? O_o
Stylistyka jest identyczna jak w Tales'ach i typowa dla jRPG - no i właśnie taka miała być. Po raz drugi to już powiem, ale to nie jest wada, tylko po prostu nie trafia w twój gust. No i ew. nie wiesz o czym piszesz, waląc shounenami tutaj.
Kryzz333 napisał(a):Aż tak boli jak ktoś wyrazi opinię?
Nic tu nie boli. Chcę poznawać wasze opinie, ale chce je także rozumieć. Twojej po prostu nie rozumiałem, a Nathan nie jest mną, więc proszę odnosić się jak już do niego.
Kryzz333 napisał(a):O mechanice nic nie da się powiedzieć bo niewiele o niej pisaliście.
Byłbyś w stanie powiedzieć dokładniej co masz na myśli? O mechanice akurat powiedziane jest najwięcej mi się wydaje. Jeśli powiesz dokładniej o czym chciałbyś dowiedzieć się więcej to mogę coś dopisać.
Avaron napisał(a):wykonuje tego combosa z tak dalekiej odległości
Jak dalekiej? W którym momencie tego skilla on jest daleko od przeciwnika? O_o
W każdym razie dziękować wszystkim za opinię, bo właśnie na tym aktualnie mi zależy.
Zależałoby mi też, żeby jednak każdy chociaż spróbował zagrać jak wyjdzie, a nuż się spodoba, ja nie raz sprawdzam cRPGi nie nastawiając się negatywnie na nie (bo jak się negatywnie nastawisz to z pewnością się nie spodoba xD).