Eee to akurat jest May, nie Maya xD
Wymyślanie imion i wszelkich nazw w moim przypadku wygląda tak ,,dobra, to miasto to Lavien, ta bohaterka to Iuno, tu jakiś Bob, tam jakiś Zygfryd'' itd. itp. Aż mi się to kojarzy z pewną bajką o stworzeniu świata, którą oglądałam w podstawówce na religii i tam Adam chodził po Edenie i mówił ,,ty będziesz wiewiórka, ty lis, a ty królik''

Wow, wow, zapowiedź ma 2 dni, a już ktoś się doszukuje nawiązań xD W sumie to jest właśnie najpiękniejsze we wszelkich grach, że gracze zawsze wynajdą jakieś nawiązania i teorie spiskowe tam, gdzie ich nie ma. Zawsze skrycie marzyłam, że ktoś kiedyś wymyśli jakieś teorie o moim uniwersum

Pewnie powsadzam do projektu różne tego typu ciekawostki, już po jednej z map wędruje sobie Sailor Moon (bo taki charset się trafił, to co mi tam, bierę!).
Cytat:Zmieniłbym tylko tą olbrzymią panią na tle tych miast.
A to akurat jest (jak pewnie wszyscy zauważyli ^^' ) mini mapka ułatwiająca poruszanie się po większych obszarach, bo bieganie ciągle w kółko jest okropnie męczące i monotonne. Rozważę zmienienia grafiki postaci na jakąś strzałkę.