(16-08-15 12:17)helio108 napisał(a): DODANO PEŁNĄ WERSIE GRY :D
(W związku z czym proszę o przeniesienie posta :) )
To ma być pełna wersja tej gry?! To raczej wygląda jak takie przydługie intro. Chociaż w sumie to i lepiej, bo nie trzeba się z tym czymś długo męczyć... Kolejna produkcja Szymkima taka, jakiej się spodziewałem :D
Krótka, bez fabuły i cholernie nudna... Szkoda, że już nie powstają Porażki RMa, bo produkcje Szymkima mogłyby być spokojnie materiałem na conajmniej 2 odcinki...
Co do samej gry, to nie podoba mi się w niej kilka rzeczy :
- jedynym potworem są agresywne czapki urodzinowe :O a częstość losowych walk jest zdecydowanie za duża.
- udanie się do sklepu po pizzę. To już Szymkim jest na tyle leniwy, że nie dość, że sam nie zakłada tematu z grą, to ciężko mu zrobić mapkę małego miasta i sklepu w którym "kupuje" pizzę, tylko wstawił drzwi wyjściowe i na nich "kupuje" pizzę

- wiadro zamiast łazienki... gdyby nie komentarz jednej z osób, to nie przeszedłbym gry przez to Wredne Wiadro, gdyż w życiu bym się nie domyślił, że wiadro to łazienka...
- to, co na screenshocie, to się wyświetla po zebraniu całej drużyny i przejściu przez następną mapkę po krótkiej scence o nie-wiem-czym. Pozostawię to bez komentarza.
A całą grę uczczę z pewnością minutą ciszy.