[MV] Współpraca w zespole
Aktualny czas: 06-09-26, 01:52 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem,
z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.

Wątek zamknięty 
[Dowolny] [MV] Współpraca w zespole
RATISOFT Offline
*

Liczba postów: 34

zarowa [MV] Współpraca w zespole

Witam,

Od pewnego czasu zastanawiam się nad współpracą w zakresie projektowania gier za pomocą RPG Maker MV. Myślę, że dużo łatwiej byłoby coś osiągnąć wspólnymi siłami. Chciałbym aby nasz team był złożony z maksymalnie 5 osób (optymalnie pełnoletnich ;)).

Strategia rozwoju: w pierwszym roku współpracy chciałbym, aby zespół koncentrował się na mało skomplikowanych produkcjach na przeglądarki lub urządzenia mobilne. Czyli celem byłoby stworzenie jak największej ilości (grywalnych) produkcji w celu poznania możliwości i poprawienia zgrania zespołu. Oczywiście wszyscy będziemy tutaj "wolontariuszami" ale niewykluczone, że w przyszłości się to zmieni. Jestem zdania, że należy zaczynać małymi kroczkami, a na większe przyjdzie czas :) Z uwagi na to, że większość projektów będzie publikowana w języku angielskim jakieś podstawy warto znać ;) Oczywiście nie wykluczam w przyszłości projektów wielojęzycznych.

Narzędzia:
- RPG Maker MV (Oczywiście must-have)
- JIRA (platforma do zarządzania projektami)
- Git (zarządzanie wersjami)
- komunikacja (jestem otwarty na propozycje)

Obecny projekt:
Idle/Clicker przeznaczony na przeglądarki.
W rozdzielczości: 1280×720
Ukończony w: ~55%
Screen:

[Obrazek: clicker.png]

Tak więc osoby, które są zdecydowane na współprace zapraszam na priv. Jeżeli macie jakieś pytania/wątpliwości to śmiało zapraszam do dyskusji w tym temacie. Chciałbym ruszyć z projektem od Lutego i mam nadzieję, że do tego czasu znajdzie się choć jeden chętny do współpracy :)

Pozdrawiam
15-01-16 22:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
[MV] Współpraca w zespole - RATISOFT - 15-01-16 22:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS