Ayene napisał(a):Pierwsza uwaga do tutoriala CP. Wyjaśniacie pełne nazwy skrótowców CD i WU, lecz nie ma nigdzie pełnej - CP.
To po prostu "Punkty Klasy" - "Class Points". Zwyczajnie uważałem, że ta informacja jest zupełnie nie potrzebna. Poza tym "punktów CP" wygląda lepiej w zdaniu i ładniej nakreśla kontekst zdania. Użycie samego "CP" powodowały by chyba nieporozumienia.
Ayene napisał(a):rzeczy policzalne - "liczba", niepoliczalne - "ilość".
DZIĘKI! Serio, nikt inny tego nie wypomniał, trza to poprawić ^ ^
Ayene napisał(a):Jeśli już tworzycie grupowo, to moglibyście wymienić poszczególnych członków zespołu. Dobrze by było poczytać, kto za co odpowiadał.
Na końcu gry są lekkie szybkie creditsy. Tylko ja i Amel to tworzyliśmy, więc nie wiem czy jest sens wypisywać coś więcej x.x
Odpowiedź na 2:
Ayene napisał(a):Licząc na wartką akcję, można zawieść się na zadaniach - "zdobądź leczniczy korzeń".
Cóż... możesz mieć rację, sam nie przepadam za takimi zadaniami, ale starałem się by początek gry był dość spokojny. Wiem teraz, że pewnie takie zadania nie są do tego zbyt trafne (z jakiegoś powodu kiedyś myślałem inaczej...), ale starałem się je ukrócić tak jak się tylko da... więc obydwa te zadanka są bardzo szybkie do zrobienia (bardzo blisko Aerionu).
Że tak zapytam, doszłaś gdzieś dalej czy dopiero na tym co napisałaś stoisz?