Lunatera: Lies of the Moon
Aktualny czas: 28-04-26, 15:57 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Lunatera: Lies of the Moon
Domilos Offline
*

Liczba postów: 14

RE: Lunatera: Lies of the Moon

Jak na razie doszedłem do łamigłówki w ruinach, ale gra jest fajna ^^ Jednymi z lepszych momentów były walka z Miroku i odnalezienie "nieprzytomnego" Mizuo. Yuka jest naprawdę fajną postacią, która potrafi rozbawić. System walki jest fajny, lecz zatwierdzanie wyboru troszkę mi przeszkadzało. Może i w trudniejszych walkach do pomaga, ale zwykłych niezbyt. Jest możliwość, by dodać wyłączanie zatwierdzania w opcjach gry? Poziom trudności mi nie przeszkadzał. W grupie łatwo zabijać przeciwników, lecz kiedy idziemy szukać korzenia, jest bardzo ciężko. Gdybym wtedy domyślił się, że można uciec z walki... Jak na razie spotkałem jedną łamigłówkę, więc o nich się nie wypowiem. Polecam grę wszystkim, którzy jeszcze nie spróbowali.

Wychwyciłem jedno małe niedopatrzenie - kiedy mamy wyruszyć, by zdobyć korzeń i będziemy chcieli skorzystać ze sklepu, zobaczymy tekst "Witajcie", zamiast "Witaj".

Spoiler: (Otwórz)
10-11-13 01:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Lunatera: Lies of the Moon - Viuu - 05-11-13, 01:18
RE: Lunatera: Lies of the Moon - Domilos - 10-11-13 01:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS