PS4 - Opinie
Aktualny czas: 06-09-26, 02:34 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem,
z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.

Odpowiedz 
PS4 - Opinie
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

PS4 - Opinie

Jak w temacie widać założyłem wątek, aby porozmawiać o najnowszej zabawce firmy Sony. Szczerze wam powiem, że wbrew temu, iż wiele osób narzekało na tę konsolę (głównie dlatego, że nie jest ona dostępna w niektórych miastach nawet teraz), to spełniła moje oczekiwania i okazała się być dość ciekawa. Graficznie na pewno wyprzedza poprzedniczkę i to o sporo. przykładem może być choćby The Division, który ma ukazać się w przyszłym roku.

Screen:
[Obrazek: 1370901007_tc_the_division_screen_water_...15pmpt.jpg]

Dodatkowo pady mogą wydać się dość dziwne w dotyku dla osób, które wcześniej posiadły ps3 (gdy pierwszy złapałem takowego stwierdziłem, WTF? Z czego on jest zrobiony xD), ale na pewno są wygodniejsze, a ilość funkcji jakie została w nie wpakowana jest niesamowita. Dużym zdziwieniem było, gdy po zebraniu dziennika audio w grze Killzone Shadow Fall zaczął on odtwarzać się właśnie z pada. Dodatkowo panel dotykowy bardzo ułatwia sprawę, chociażby rozdawanie komend "dronowi" w ww. już Killzone. Wystarczy przejechać palcem w odpowiednim kierunku.

Jednakże nie można jej tylko zachwalać. Podobno jest dość awaryjna (nie spotkałem się jeszcze z żadną usterką) oraz posiada, przynajmniej moim zdaniem dziwnie wyglądające menu konsoli. Całość na pierwszy rzut oka jest niejasna, a żeby coś znaleźć trzeba się trochę naszukać. Pod tym względem zdecydowanie wygrywa u mnie PS3.

Podsumowując moim zdaniem jest to ciekawa zabawka, która na pewno pozwoli wielu osobom na spędzenie miłych godzin przed telewizorem, a jakie jest wasze zdanie? :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-13 16:18 przez Crashykk.)
26-12-13 16:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
PS4 - Opinie - Crashykk - 26-12-13 16:17
RE: PS4 - Opinie - Amelanduil - 26-12-13, 16:25
RE: PS4 - Opinie - Crashykk - 26-12-13, 16:29
RE: PS4 - Opinie - Viuu - 26-12-13, 16:55
RE: PS4 - Opinie - Crashykk - 26-12-13, 17:03
RE: PS4 - Opinie - Rave - 26-12-13, 19:02
RE: PS4 - Opinie - Crashykk - 28-12-13, 23:36
RE: PS4 - Opinie - Rave - 29-12-13, 00:14
RE: PS4 - Opinie - Crashykk - 29-12-13, 01:32
RE: PS4 - Opinie - Rave - 29-12-13, 03:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS