Multi0
Liczba postów: 163

|
RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ?
A Rahim anioł struś forum donosi że ten lizo czterech liter cały konekszyn to multi Pakitosa xd Kolejne, zastanawia mnie jak to forum prosperuje skoro ostatnich czasy tyle jego multi tu działa a wy nic nie robicie.
Co do pytania X-Techa Luna to gra warta uwagi, jednak wątek w ruinach mnie znużył i go nie dokończyłem, fakt developing stoi na wysokim poziomie, ale dla mnie te całe grafiki i cukiereczki nigdy nie odgrywały większej roli, bo liczyła się treść a nie ozdobniki. Nie mniej jednak chciałem tu odpowiedzieć na zaczepkę amela, ja nie robię gry by się podniecać nią przed wszystkimi jak ty i płaszczyć, szkoda że nie pamiętasz jak płakałeś mi na skype że nikt luny coś nie komentuje xd po za tym, tak moje gry są słabe, tak zdaje sobie z tego sprawę, i wiem, że stać mnie na więcej niż w takim Sereitei, te krótkie demka WOE scenówki, czy Fantazy to właśnie pokazują, jednak sęk w tym że ja się swoimi tobołami nie lansuje w przeciwieństwie do ciebie, a bardziej niż wydawanie gier bawi mnie ich tworzenie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-14 23:10 przez Multi0.)
|
|
| 10-01-14 23:09 |
|
| "Pomógł" przyznał(a): | |