Kurs mappingu by Hubertov - Las
Aktualny czas: 28-04-26, 11:16 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Kurs mappingu by Hubertov - Las
ADI Offline
*

Liczba postów: 277

RE: Kurs mappingu by Hubertov - Las

hubertov napisał(a):Musi być mało przejść, bo nie można tak iść aż do końca mapy i się "zatrzymać" bez powodu.
Racja... Tu się zgodzę. Mnie też by to drażniło kiedy mam zbyt wiele wolnego miejsca , więc sb idę, i idę...
Ale co to? Bach! Koniec mapy...

Rahim napisał(a):Jak już robić poradnik to warto wspomnieć o tym iż mapki powinny być mniejsze, a lepiej uzupełnione. Najlepiej by nie było nawalonych kupę takich samych elementów blisko siebie.
Dokładnie gdyż nie ma sensu robić niewiadomo jak wielkich map tylko po to by świeciły pustką.

Noi event'y! Zwierzyna itp. Wiem że jako tako to nie zalicza się niby do mappingu, ale miło by było aby mapki nie składały się tylko z elementów nieruchomych.

https://SecreLocal.com - Vanessa Mimi Haley Vladochka Ana Vavx - No Verify - Anonymous Adult Dating - Meet Local Private Lady
10-01-14 23:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kurs mappingu by Hubertov - Las - ADI - 10-01-14 23:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS