Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie
Aktualny czas: 28-04-26, 21:15 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie

Wróciłem ostatnio do gier. Jak ja lubię w to graććć nie wiem już po raz, który przechodzę:

CAVE STORY !!!

[Obrazek: Cave_Story_gameplay.gif]
[Obrazek: cave-story-20081007070406047_640w.jpg]

ta gra jest darmowa wydano ją w 2004 roku i mniej więcej od tego czasu w nią pogrywam. Naprawdę polecam !!! Wszystko zrobił jeden człowiek grafikę/muzykę/dźwięki/fabułę/dialogi itd. proces powstawania trwał kilka lat. Polecam wszystkim, którzy nie grali !!!!! To coś w rodzaju skrzyżowania metroida z przygodówką z rpg rodem z japońskich cukierkowych klimatów. Nie da się opisać wrażeń płynących z gierki. Grę polecam wszystkim świrom, którzy kochają czasy nesa i 8bitowcow.

Oczywiście najlepiej grać w to na jakimś padzie podłączonym pod pc np: padzie od konsoli psx, ale na klawiaturze też grało mi się bardzo dobrze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-14 15:06 przez X-Tech.)
18-01-14 14:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Gry, które dają czystą radochę z rozgrywki i uśmiech na japie - X-Tech - 18-01-14 14:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS