Czemu na forum panuje komunizm?
Aktualny czas: 28-04-26, 16:04 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Czemu na forum panuje komunizm?
Dawibex Offline
*

Liczba postów: 24

RE: Czemu na forum panuje komunizm?

Jestem na tym forum od niedawna i tak się właśnie zastanawiałem - istnieje tu w ogóle jakaś administracja? (prócz Ayene, pomocna kobita swoją drogą mówiąc)

[Obrazek: 2rp3ci8.png]
18-04-14 14:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
kanumerki Offline
*

Liczba postów: 247

Seivoth jest administratorem, ale zagląda tu rzadko i pisze mało.
Avara jest moderatorem, częściej przegląda to forum i pisze przynajmniej posty.

Stary nick:ka0909
Pomagam w przerabianiu lekkich skryptów smiles
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-14 14:53 przez kanumerki.)
18-04-14 14:53
"Pomógł" przyznał(a):
Tarrou Offline

Liczba postów: 29

Trochę to dziwne, bo skoro sb został zamknięty, musiały być tego jakieś przyczyny, nie wierzę że administrator forum zamknął je sobie ot tak dla kaprysu, widocznie użytkownicy forum przyłożyli się do tej decyzji, więc moim zdaniem wpierw naprawcie swoje błędy i pokażcie skruchę, a nie tylko wymagacie, po za tym widać już od samego początku tematu że macie coś do administracji, a za chwile "żądacie" przywrócenia tego sb.
18-04-14 15:33
"Pomógł" przyznał(a):
ADI Offline
*

Liczba postów: 277

Owszem, na starej Ultimie było trollowanie na sb, ale chociaż coś się działo.
Wtedy osobiście się nie wypowiadałem za dużo, ale tak to tu wieje troszke nudą.
A teraz nikt jak narazie nie żąda, a raczej dopytuje się czemu go nie ma, i dlaczego tematy n ten temat są zamykane tak szybko.

https://SecreLocal.com - Vanessa Mimi Haley Vladochka Ana Vavx - No Verify - Anonymous Adult Dating - Meet Local Private Lady
18-04-14 15:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Tarrou Offline

Liczba postów: 29

Cóż, jestem tu dopiero 2 dzień a zauważyłem że więcej jest poruszanych takich tematów niż tematów gier i ich produkcji, może to jest powodem.
18-04-14 15:56
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Tarrou, tak było zawsze, gdyż ultima stanowiła raczej miejsce spotkań zapaleńców o takich samych zainteresowaniach oraz sajt do prezentowania gier TAG teamu (o którym też trochę ucichło). Później było kilka rewolucji, kilkukrotnie zmieniano główną ideę strony, a jak się komuś coś nie podobało, to otrzymywał bana z powodem "bo tak" i ginął w czeluściach piekieł. Ludzi, którzy coś reprezentowali ubyło, nowi zadawali coraz to głupsze pytania, więc kilku starych userów gnębiło młodzików w sb oraz tematach. Administracja zamiast pozbyć się szkodników zamknęła sb i tak już pozostało.

Mimo, iż szczerze nie narzekam, to prawdą jest, iż wcześniej ultima była swego rodzaju rodziną. Z Melvinem i Yorkiem w Sb nie można było się nudzić, a i Nhadalą czasem można było podyskutować (XD). Teraz tak naprawdę większość osób na forum to noname'y ;-;

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
18-04-14 17:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

CrasheR, albo celowo mijasz się z prawdą, albo masz wybiórczą pamięć. Przypominam, że kłótnie w SB (te które ostatecznie zadecydowały o jego zamknięciu) nie były prowokowane przez tzw. „nowych”, lecz starych wyjadaczy i (poza)forumowych przeciwników, rejestrujących się tylko po to, by wprowadzić zamęt. Nie pojmuję, jak mogłeś napisać, że „administracja zamiast pozbyć się szkodników zamknęła SB” , gdyż – po pierwsze – sam byłeś orędownikiem tego pomysłu i – po drugie – „szkodnicy” byli na bieżąco banowani, co nie przeszkadzało im zakładać nowe konta i dalej psuć krew userom.

Nie wiem, jakie macie ogólne wyobrażenie o administracji, bo chyba nie takie, że wdraża wszystkie pomysły użytkowników i pozwala na szerzenie burd. Jeśli jest inaczej, to niestety część z Was zawiodę, bo na forum pożądanym stanem jest spokój. Ktoś chce mieć na podwórku śmietnik, to niech zakłada własne.

Na temat zarzutów co do komunizmu się nie wypowiem. Są tak (przepraszam za stwierdzenie) głupie, że szkoda nadwerężać palce.

Administracja zawsze czyta propozycje userów – od tego jest ten dział przecież. Pisałam wielokrotnie, że propozycje – jak sama nazwa wskazuje – mają charakter uznaniowy. Więc, albo zostaną przyjęte, albo nie.

Podsumowując. Jak ktoś chce się jeszcze wypowiedzieć na temat komunizmu, zapraszam na stronę http://www.komsomol.pl/forum2/viewtopic.php?f=2&t=1447. A jeśli kogoś wzięła chęć na wspominki „jak to było kiedyś fajnie i rodzinnie”, to zapraszam tu: http://www.ultimateam.pl/index.php.

Równocześnie dziękuję za poruszenie tak ważnych kwestii (niesprawiedliwość , porzucenie forum, komuna, bany) po mojej dwumiesięcznej nieobecności. Cieszę się, że nie ominęła mnie tak zacna przyjemność, jaką jest rozwiewanie idiotycznych osądów i spekulacji. Tym bardziej jest mi miło, że wróciłam.

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
18-04-14 19:15
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS