Uroda czy uroda?
Aktualny czas: 25-05-26, 01:08 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[Dowolny] Uroda czy uroda?
Bad Request Offline
*

Liczba postów: 30

serce Uroda czy uroda?

Mam wielki dylemat. Kogo by tu wybrać: Triss czy Yennefer? Obie są wyględne różnią się jednak charakterem i to diametralnie. Wspomóżcie kamrata słowem i przykładem :-)
18-07-15 23:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

RE: Uroda czy uroda?

W Wiedźmina nie grałem, ale ze względu na książkę wybrałbym Yennefer, jedna z moich ulubionych postaci w książce. Inteligentna, świetny gust no i brunetka.
18-07-15 23:35
"Pomógł" przyznał(a):
Revlis Offline
*

Liczba postów: 266

Z tego co zauważyłem:

Yenefer jest bardziej stanowcza, woli by sama decydowała o swoim losie, zawsze stara się zachować powagę i elegancję. Prócz tego lubi demonstrować swoją wyższość (szczególnie jeśli chodzi o sprawy między Geraltem a Triss). Biedne łóżko...

Triss z kolei jest osobą ciepłą, która chętnie współpracuje i liczy się z konsekwencjami swoich działań. Gdy coś planuje zdradza wszystkie szczegóły, w przeciwieństwie do Yen. Podobnie jak ona, ma nadzieję na stały związek z wiedźminem, ale nie jest aż tak porywcza.

Osobiście wybrałem Yenefer przez wzgląd na jedną z książek (Ostatnie Życzenie, kto czytał ten wie o czym mówię).
19-07-15 11:41
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Ja szczerze mówiąc wolę Triss. Głównie ze względu na to, że jest bezpośrednia, ale przy tym urocza. Ale książek nie czytałem, nie znam całej historii. :ehe:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
19-07-15 13:33
"Pomógł" przyznał(a):
Bad Request Offline
*

Liczba postów: 30

Też mi się wydaje, że Triss jest lepszym wyborem dla Geralta. Jest bardziej...ludzka. Bardziej otwarta. Yen według mnie zachowuje się jak prawdziwy mag: jest stanowcza, momentami wręcz zimna. Nie czytałem całej sagi o Wiedźminie toteż moja ocena czarodziejek może być bardzo błędna, niemniej jednak chyba zostanę przy Rudej :3
19-07-15 14:25
"Pomógł" przyznał(a):
Vason Offline
*

Liczba postów: 14

Czytałem książkę Sapkowskiego "Ostatnie życzenie" oraz grałem w Wiedzmina 1,2,3 i zdecydowanie ja wybieram Yenefer. I ten jednorożec to ma co do oglądania ;D

Aktualny projekt:
Crystal Tower : Age of Extinction
Grudzień 2015 [Dzień nie określony]
19-07-15 14:48
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Jak dla mnie Yen tyle razy miala okazje, aby byc z Geraltem i tyle raz zawiodla, ze czas w koncu zmienic kobiete. Nawet wiedzmin ma prawo byc szczesliwy, wiec wybralem Tris.

Up, ja tam nie chcialbym, any jakas para robila takie rzeczy na mnie xd

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-15 02:33 przez Crashykk.)
20-07-15 02:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS