Goniec RM
Aktualny czas: 28-04-26, 20:02 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Goniec RM
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

RE: Goniec RM

(07-11-13 16:07)CrasheR napisał(a):  Nie wiem do konca czy to komplement, ale na wszelki wypadek. Dziekuje :3

Ziom, sugerują ci, że jesteś wazeliniarzem, a ty dziękujesz :|
09-11-13 14:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Zią, who cares? Każdy ma własne zdanie, mi podobają się gry Zombika, a to, że komuś to nie pasuje, to już jego problem. Piszę to co uważam za słuszne. Wracając do "subiektywnych" ocen i recenzji. Każda recenzja jest subiektywna, różne osoby moją różne gusta i podoba im się coś innego, dlatego nie ma tekstów, które dogodziła by każdemu, dlatego jeżeli nie podobają wam się recenzje pisane w gońcu zawsze możecie napisać kilka słów o danej grze na innej stronie (twierdzy) i pokazać innym co wy sądzicie :)

Dodatkowo Noruj, zauważ ile razy byłem już obrażany na tej stronie ^^ Nie przejmuję się tym, ponieważ opinia TagTeamu, a raczej jego części i reszty szczeniąt z tej strony mnie nie obchodzi :) Po co psuć sobie humor jakimiś randomowymi userami? :3

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-13 16:45 przez Crashykk.)
09-11-13 16:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Liczba postów: 163

(09-11-13 16:02)CrasheR napisał(a):  Po co psuć sobie humor jakimiś randomowymi userami? :3
Baka...
Goniec jest dla userów, bez nich nie było by sensu jego prowadzenie, masz racje każdy ma inny gust, dlatego też nie rozumiem dlaczego jak tylko ktoś ma odmienne zdanie od cb sprowadzasz go do parteru i nazywasz
(09-11-13 16:02)CrasheR napisał(a):  randomowymi userami
Znam Zombika, nie wszystkie gry które tworzy mi się podobają, ma ten potencjał i chęci ale nie wszystko mi się podoba i mimo że to mój kolega staram się jednak być obiektywny.
09-11-13 16:07
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Rahimie, a jak nazwałbyś osoby takie jak "Ozzma"? Użytkownicy, którzy tak na prawdę nic nie wiedzą o scenie, a wypowiadają się najgłośniej ^^ Co prawda sam nie wiem za dużo, ale przynajmniej mam jakieś pojęcie.
Sprowadzam do parteru, nie bardzo. Jak widzisz wyrażam jedynie swoje zdanie, którego masz prawo nie akceptować. Nie pasuje mi po prostu takowy fakt, iż zostaje uznany za "lizodupa", ponieważ dobrze oceniłem grę... Gdybym ocenił w takowy sposób grę TT zapewne byłoby wszystko ok :)

Rahim napisał(a):Znam Zombika, nie wszystkie gry które tworzy mi się podobają, ma ten potencjał i chęci ale nie wszystko mi się podoba i mimo że to mój kolega staram się jednak być obiektywny.
Nigdzie nie napisałem, że wszystkie jego gry są wybitne. Napisałem jedynie, iż posiada on wiele dobrych pomysłów :)

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-13 16:28 przez Crashykk.)
09-11-13 16:15
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Crasher, nie potrafisz pisać bez osobistych przytyków? Do czasu postu Noruja nawet nie było mowy o jakimś wazeliniarstwie, więc zanim przypiszesz postowi Ozzmy opinię Noruja, to wpierw wypadałby zapytać się autorki, co miała na myśli. Za dużo żółci. Jeśli masz zły humor, po prostu dziś nie pisz. A jeśli nie potrafisz przyjąć opinii o swojej "recenzji" z godnością, to nie nadajesz się na "redaktora".

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
09-11-13 16:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Opinię potrafię przyjąć, krytykę również, gdy jest uzasadniona ^^
Jednakże z wypowiedzi Ozzmy, a szczególnie z tego zdania
Ozzma napisał(a):Ja się nie dziwię Crasherowi, że dał tak wysoką ocenę. W końcu jakoś trzeba zjednywać sobie użytkowników nie tylko Ultimy.
wynika, iż moja ocena jest wysoka po to, aby upodobać się Zombikowi, czy bóg wie kogo autorka miała na myśli. :3

09-11-13 16:42
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Liczba postów: 163

Zakończcie ten zbędny temat, Zombik nie szuka w ten sposób popleczników.
Poprawka on wg. ich nie szuka xD
Dajcie sobie po razie, i będzie spokój *-*
09-11-13 17:09
"Pomógł" przyznał(a):
ravenone Offline
*

Liczba postów: 49

Ayene - zajebisty masz WONS :)
09-11-13 19:49
"Pomógł" przyznał(a):
ravenone Offline
*

Liczba postów: 49

Podbijam nieco temat. W ostatnich dniach pojawiło się parę artykułów/wywiadów.
Zapraszam do lektury.

http://www.goniecrm.pl
28-12-13 22:04
"Pomógł" przyznał(a):
Mirage Offline
*

Liczba postów: 3

Muszę przyznać, że Goniec jest bardzo ciekawą gazetką i fajnie mi się ją czyta. Mam nadzieję, że będzie aktywna jeszcze przez długi czas :-)

Witam! Jestem na tym forum pierwszy raz i mam nadzieję, że mi się spodoba :-)
Mirage
31-12-13 20:53
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS