Nowi admini
Aktualny czas: 05-09-26, 11:43 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem,
z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.

Odpowiedz 
Nowi admini
Borsuk Offline
*

Liczba postów: 29

RE: Nowi admini

(26-05-18 16:23)Piotr I napisał(a):  Nowy administrator Ultimy, by się przydał:roll: Ultima wtedy by ożyłabiggrin A tak przy okazji, kto nim będzie?

Ja

Pogralibyście sobie w Bezsensowną Przemoc zamiast sie kłócić
26-05-18 18:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

Liczba postów: 50

Ja bym pograł, ale gra mi nie działa. Próbowałem na różne sposoby odpalić i nie idzie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-18 22:25 przez XBroX.)
26-05-18 21:48
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

XBroX napisał(a):Większość z was to tylko zazdrosne chamiska, które chciałyby zrobić choć tak dobry projekt jak zrobił Haxo, ale kończy się zwykle na paru mapkach, bo co więcej potraficie ?

No może potrafię się zdecydować co chcę włożyć do swojej gry, a nie pchać 20 systemów, które i tak nie zadziałają? :roll:

Czy to nie ty czasem 3 lata temu wychwalałeś mnie jaki to ja dobry projekt zrobiłem? Jak to ja nie poczułem klimatu RTP? Historia Zaginionej Marchewki? Hmm? :roll:

Twoja hipokryzja po prostu prześcignęła już wszelkie limity. :roll:

XBroX napisał(a):Nadal to, że wg. ciebie i może nie tylko ciebie gra jest średnia nie usprawiedliwia hejtu i zazdrości w stronę autora za to, że miał ochotę na różne formy reklamy swojej gry.

Tu nie chodzi o żadne reklamowanie, a o sposób w jaki działa Haxo. Najpierw obrabia wszystkim tyłek twierdząc, że nic nie wiedzą o tworzeniu gier, bo on jest jedynym bogiem RM'a. Miesza dosłownie całą scenę z błotem, a później szuka tutaj poklasku i myśli, że go ciepło przyjmiemy.

Jak ktoś Cię obrzuca kupą to wiadomo, że nie przyjmujesz tego z uśmiechem. :roll:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-18 01:24 przez Crashykk.)
27-05-18 01:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

byłem świadkiem jak "jechałeś" po haxo z samego faktu, że reklamuje grę i dodałeś jeszcze, że on upadł na dno skoro z robienia amatorskich filmów poszedł do rma.
sam depczesz po rmie skoro uważasz, że tworzenie w nim zamiast robienia filmików to upadek...ty masz ogólnie jakieś chore wyobrażenia o robieniu gier.

oczywiście, że haxo przerasta ciebie umiejętnościami w rmie - na poziomie własnych mechanik - są lepsze od gotowców z ruby, które wstawiłeś z neta do swoich horrorków. gdzie ta hipokryzja i jej limity. bzdury piszesz. dla ciebie w ogóle reklamowanie gier w rmie i samo korzystanie z niego to upadek także oczym tu pisać - mimo wszystko siedzisz nadal na discordzie i scenie. ten sam typ co gameboye, amelanduile chodząca zazdrość i sprowadzanie co kolejnych ambitnych osób na niziny swoimi oświeconymi metodami co i jak należy robić w rmie, a czego nie robić - bo przecież niby jasne oświecone towarzystwo nie robi, a robi za to nic. Najbardziej rozwala to udawanie sprzedawców, którzy wiedzą co jest wartościowe w grach, ale sami gówno, a nie gry tworzą. Tobie jednak faktycznie przyznam, że ty tworzyłeś jakieś gry, bo te dwa clowny nie mają z tym nic wspólnego, a jednak włażeniem w dupe jazzowi próbują się utrzymać na forum - bo czym innym mogą. a są niczym innym niż szkodnikami, które doprowadzały do upadku rmxp.pl i ultimę właśnie. oczywiście dziadek jazz im poklaskuje, bo myśli, że są obrazem współczesnego rma - a tak naprawdę to lizusy, które stworzyły sobie kolejne kółko adoracji wzajemnej i wmawiają sobie nawzajem jakimi to oni są cudownymi twórcami gier w rmie - tworząc nic - jeżdżąc po twórcach i grach...jeden robi mapki,a drugi skończył na wyciągnięciu grafik z clock tower na snesa i cofnięciu w rozwoju bazy clocktowera tworząc skaczący zbitek pustych map z biegających po nim ripem z clock towera, który wstawił w rpgmakera xp. czyli nie tylko nie stworzył nic co by dorównało clock towerowi, ale w ogóle nie stworzył czegoś co można by nazwać grą... eksperty pany. . obraz discorda...

3
Haxo ? Ja nie widziałem, że on obrabia wszystkim tyłek...nie spotkałem się z tym. zwykle widziałem jak próbował się bronić przed zmasowanym pojazdem haterów. ja znam to towarzystwo wystarczy, że ktoś pokaże, że wierzy w siebie i swoje umiejętności to te zazdrosne chamy rzucą się na niego jak hieny. to nie ten poziom co rpgmaker.net tu jest dzicz pany. fałszywa skromność wymagana. spójrzcie prawdzie w oczy wspólczesna scena rpgmakera w POLSCE to banda dzikusów. Oczywiście nie zaliczam do tych osób fanów gier w rmie i samych twórców gier rmowych...ale całą resztę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-18 16:50 przez XBroX.)
27-05-18 16:22
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

XBroX napisał(a):są lepsze od gotowców z ruby, które wstawiłeś z neta do swoich horrorków. gdzie ta hipokryzja i jej limity.

To jest kwintesencja po prostu wszystkiego. Pisać o rzeczach, które miały miejsce prawie 5 lat temu. Po prostu twój poziom spadł na dno.

To nie tak przecież, że Dawnville wydałem w styczniu/lutym 2014 roku po czym przeszedłem do RMa 2k3, gdzie całą mechanikę do swojego projektu zrobiłem sam (Ponownie przypominam, że jarałeś się Historią Zaginionej Marchewki). Wybiórcza pamięć widzę jest w tobie silna.

XBroX napisał(a):byłem świadkiem jak "jechałeś" po haxo z samego faktu, że reklamuje grę i dodałeś jeszcze, że on upadł na dno skoro z robienia amatorskich filmów poszedł do rma.
A teraz to już po prostu kłamiesz. Nigdzie nie jechałem po nim, że reklamuje swoją grę.
(Jeżeli chodzi o zakładanie Patronite i innych takich rzeczy to okej, ale to jest po prostu przesada. Chociaż dla mnie nadal to nie jest reklama.) Jechałem po nim z tego powodu, iż w nieczysty sposób "wykupił" sobie głosy w ankiecie Demona tylko po to, żeby jego gra dostała się na kanał mimo, iż ludzie nie chcieli jej oglądać.

XBroX napisał(a):dla ciebie w ogóle reklamowanie gier w rmie i samo korzystanie z niego to upadek także oczym tu pisać - mimo wszystko siedzisz nadal na discordzie i scenie
Kolejne wyssane z tyłka słowa, które uroiłeś sobie gdzieś tam w głowie. Nidzie nie napisałem, że tworzenie w RPG makerze to upadek. Śmiałem się jedynie z Haxo, że przerost ambicji było widać już, gdy kręcił swoje mierne filmy oraz że w tym mu nie wyszło to przerzucił się na niszowego RPG makera, bo myślał, że skoro mamy na scenie swoje niewielkie grono to tutaj ludzie go będą chcieli "słuchać".

XBroX napisał(a):Haxo ? Ja nie widziałem, że on obrabia wszystkim tyłek...nie spotkałem się z tym.
Prawda jest taka, że nic nie wiesz o tej sprawie, a szczekasz najgłośniej dla samego faktu szczekania. :roll:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-18 20:05 przez Crashykk.)
27-05-18 17:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

1
jasne, że Haxo ma ciekawe mechaniki.
2
wspominałeś wyraźnie, że Haxo upadł przechodząc z robienia filmów na rpgmakera. Najwyraźniej dla ciebie tworzenie w rmie to jakiś upadek. widziałem słowo w słowo na discordzie. widziałem też twój wielki foch na fakt, że Haxo chce zarabiać na swojej grze - przecież ty ekspert od wszystkiego obok tych klownów typu amele i gameboye - dołączyłeś do kółka i tkwisz w stagnacji - nie pozwolisz, żeby Haxo robił komercyjną grę. Sam napisałeś, że patronite to przesada - a ja akurat tego nie widzę - widze ogrom pracy i umiejętności, które idą w dobrą stronę. poza tym widzę tylko waszą zmasowaną zazdrość.
3
Właśnie to napisałeś - o czym wspominałem wyżej. Akurat nie dodałeś wtedy tego typu wyjaśnień, które i tak nie mają sensu - bo są twoimi urojeniami wyjaśniającymi co i dlaczego - nadal pełnymi zazdrości swoją drogą i bezpodstawnymi xd

4
Najgłośniej szczeka cały discord z Amelem na czele szczególnie pod filmikami youtube z grą Haxo.
To się nazywa dopiero upadek i szczekanie xd

Dodam wisienkę na torcie - broniąc Haxo i wspominając, że zauważyłem, że ten discord służy hejtowaniu Haxo i jego gry - otrzymałem bana - po paru tygodniach moich obserwacji. Miałem okazję obserwować czemu służy discord dłuższy okres czasu i poza hejtem na Haxo i spamem o grach na konsole, oraz hejtem na gry z rma - tak na rma (!) nie było tam prawie nic. Dostałem tylko obraz jakie mają podejście do tego wszystkiego przybyli z upadłych sajtów użyszkodnicy, którzy doprowadzili kluczowo do ich upadku - łącznie z Jazzem, którego sobie owinęli w okół palca xd Przecież jeszcze nie tak dawno Jazz nie widziałby tych osób na swoim forum, a co dopiero, aby wchodzić z nimi w jakies interakcje. Coś się mu poprzestawiało xd
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-18 08:33 przez XBroX.)
28-05-18 08:19
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Twój bełkot po prostu nie ma sensu. Nieważne co napiszę zawsze odpowiadasz tym samym, więc szkoda mojej klawiatury na Ciebie.

Skomentuję tylko jedną rzecz:
XBroX napisał(a):nie pozwolisz, żeby Haxo robił komercyjną grę. Sam napisałeś, że patronite to przesada - a ja akurat tego nie widzę - widze ogrom pracy i umiejętności, które idą w dobrą stronę. poza tym widzę tylko waszą zmasowaną zazdrość.

Tworzyć komercyjny projekt jak najbardziej. Sporo osób to robi i życzę im powodzenia, ale do tego potrzeba mocnej gry, a nie średniaka, który tylko psuje wizerunek sceny i jarania się jakim to jesteś bogiem programu, a reszta to idioci, bo im się nie podoba. :roll:

PS
XBroX napisał(a):dołączyłeś do kółka i tkwisz w stagnacji
Odezwał się ten, który od 10 lat ciągle pisze te same bzdury i nie wydał żadnej gry :lol2:

Zresztą jak już czepiamy się słów na discordzie to sam nie raz pokazałeś jakim ignorantem jesteś.

[Obrazek: yQ44hso.png]
[Obrazek: k8ff0PU.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-18 16:09 przez Crashykk.)
28-05-18 15:49
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

jak najbardziej doceniam mechaniki autorstwa Haxo i zycze jemu powodzenia. masowy hejt na niego na discordzie jest nieuzasadniony. Nie jest skonczony projekt Haxo - jest ciagle rozwijany.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-18 18:38 przez XBroX.)
28-05-18 18:38
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

XBroX napisał(a):Nie jest skonczony projekt Haxo - jest ciagle rozwijany.
Przecież wszyscy mówili o dawno SKOŃCZONYM Pogromcy Pustki 1, a Haxo pracuje od ohohohoho już nad 2. Ba, ludzie go nawet chwalili na forum, że poprawił sporo baboli z pierwszej części. :roll:

Serio z każdą wiadomością pokazujesz, że nie wiesz nic na temat tej sprawy. :roll:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-18 02:13 przez Crashykk.)
28-05-18 19:56
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

1
Akurat kiedy występowało apogeum pojazdów po Haxo gra ciągle była rozwijana. Zazdrosne łachy nie zostawiały suchej nitki po Haxo. O drugiej częście wiem dobrze i świadczy tylko o tym, że HAXO idzie do przodu.

2
Nie dopisuj takich bzdur, żeby bronić spamcordu. Ja dobrze wyjaśniłem poprzednie wiadomości.
29-05-18 09:09
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS