Porażki RM-a
Aktualny czas: 14-05-26, 17:19 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Porażki RM-a
Angius Offline
*

Liczba postów: 48

RE: Porażki RM-a

(22-05-14 12:57)Mateusz SSJ8 napisał(a):  @Angius
Cytat:Ta gra jest tak zła, że nie da się jej nawet gnoić.
Aż śmiać mi się chce, kiedy to czytam. Więc "Metin 3" jest lepszą grą od tej?:lol2:

Owszem. W Metin3 dało się czepiać różnych rzeczy przez cały playthrough. W Miasteczku wytknąłem błędy w ciągu pierwszego odcinka, dokończyłem w drugim i potem... Pustka.

Mappingu gnoił nie będę po raz n-ty, bo wiadomo, że praktycznie nie istnieje.
Na to, że nie wiadomo gdzie iść narzekał nie będę, bo widać to, gdy tłukę się przez kwadrans po jednej lokacji.
Dialogi mogę na bieżąco komentować, ale są na tyle rzadkie, że cały odcinek się na nich opierać nie może.

Metin3, Strarznik, czy inne Porażki były przyjemne w nagrywaniu, bo były krótkie. W ciągu tych 15-20 minut można omówić wszystko, co jest z daną grą nie tak, a te gry nie trwały dłużej, więc było o czym mówić przez cały odcinek.
Miasteczko jest po prostu za długie. I pomyśleć, że wydałeś kolejne części tej abominacji...
22-05-14 14:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Metin 3 lepszy?
Yyy... Tak zdecydowanie TAK
Te 3 gameplay'e trochę straciłem czas ale można było się pośmiać (z wypowiedzi autora nie z gry)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-14 16:02 przez Adrapnikram.)
22-05-14 16:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

Nom, macie rację (ty i Angius). Ale tu się spam zrobił. Proponuję skasowanie spamu w temacie dot. MN i Mateusza.

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
22-05-14 23:36
"Pomógł" przyznał(a):
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

@Rave
Spamu już dawno nie ma. Po prostu niech ktoś napisze cokolwiek na temat, a spam sam się zamknie. Kasowanie jest zbędne, bo to forum powinno być przyjazne dzieciom i w tym temacie tak właśnie jest.

################################################

O "Metinie 3" wspomniałem, bo tam Angius tylko część zrobił normalnie, a resztę omówił w widoku z RPG Makera XP, podczas, gdy w "Miasteczko Nowoczesne 1" Przez wszystkie 3 odcinki grał. Poza tym nie słyszeliście, że najlepiej smakuje owoc, w celu dostania którego trzeba najwięcej zaryzykować? Na przykład wspiąć się wyżej na drzewo?

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-14 11:49 przez Mateusz SSJ8.)
29-05-14 11:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Angius Offline
*

Żadnego spamu proszę nie kasować, to wszystko wartościowa dyskusja na temat Porażek - czy to rozumianych jako seria na YT, czy jako gry - ale Porażek niemniej :)
30-05-14 01:06
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

@Angius
[Obrazek: It-looks-like-you-have-good-mood-Make-new-RM-Failu.jpg]

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
30-05-14 08:47
"Pomógł" przyznał(a):
Angius Offline
*

Zgadnijcie, co będzie dostępne pod tym adresem: http://youtu.be/NM71AeKHrJg 8-)

[Obrazek: 2a6a94a3493ba9fe8b0a7e26f49f9b24fc136dd8...eecff8.jpg]
30-05-14 15:13
"Pomógł" przyznał(a):
ReetzO Offline
*

Liczba postów: 101

Przyjemny komentarz. Dobrze nagrane.
Na prawdę miło się ogląda.

Ta gra jeszcze nie zalicza się do tych najgorszych porażek, ale było się z czego pośmiać (głównie z ortografii :P). Ale mam zastrzeżenie co do nazwania autora DŻINIUSEM po obejrzeniu tego, co ma w sklepie handlarz:
Nawet jeśli w grze jesteśmy tylko wojownikiem w sklepie powinny się znajdować przedmioty dla maga oraz przedmioty gorsze od naszych. Tak jest we wszystkich dobrych RPG, dodaje to realizmu grze. Jednak poziom tego realizmu w przedstawionej grze dot. sklepu spadł, poprzez znalezienie się tam uber-hiper dobrych przedmiotów (którym prawdopodobnie jest miecz smoka). Powinno się go zdobyć po pokonaniu smoka i zaklęciu stalowego miecza jego krwią :)
30-05-14 16:07
"Pomógł" przyznał(a):
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

Angius. Wygląda na to, że istnieją jeszcze gorsze porażki niż "Miasteczko Nowoczesne". "Historia Archipelagu Stworzyciela" to dobry przykład. Weź nakręć teraz kolejny odcinek z serii zagrajmy w "Miasteczko Nowoczesne". Możesz odnięść się do innych porażek. Może jest coś, w czym "Miasteczko Nowoczesne" nie zasługuje na miano największej porażki. Bo mnie osobiście bardzo denerwują gry, których nie da się przejść.

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
01-06-14 19:49
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Historia Archipelagu Stworzyciela nie wydawała mi się taka zła. :roll:
Pewnie, ma wiele błędów ortograficznych i nieco nudną rozgrywkę, polegającą na nabijaniu leveli...ale mapping jest całkiem ładny, moim zdaniem. smiles Jeszcze nam twórca wyrośnie na kogoś porządnego, zobaczycie.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
01-06-14 20:15
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS