ArkanA: Arcymag z Dejiz
Aktualny czas: 14-03-25, 23:56 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] ArkanA: Arcymag z Dejiz
Multi0 Offline

Liczba postów: 163

RE: ArkanA: Arcymag z Dejiz

Ja modowałem Gothic, grałem, przez 6 lat byłem z nim związany, pozdrowienia dla chłopaków z themodders.org i powiem ci że mimo iż Gothic mi się znudził to nadal mam szacunek to tej gry i ośmielę się nawet skusić że twoja gra nigdy przy nim nie stała, powołujesz tu się na Gothic a ona nawet takiego klimatu nie odzwierciedla, przykład? G1, zwrot akcji Cor Kalom zdradza sektę i rusza do świątyni Śniącego, a w twojej grze jedyny zwrot to ending w trakcie gry.
Jak juz powołujesz się na klimat jakiegoś rpg'a to chociaż miej pewność że chociaż w pewnym stopniu oddaje go.
15-05-13 17:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Liczba postów: 196

No jeśli ktoś będzie jak Viuu swoje sugestie opierał na tym, że kiepsko jest bo wzoruję się na zachodnim RPGu zamiast na jakimś jRPG. Z takimi uprzedzeniami rzadko kto mówi sensowne argumenty.

@Rahim:
nie znasz jeszcze do końca fabuły, a ja nie zamierzam zdradzać razz ale cieszę się z twoich sugestii. Skorzystam na pewno ;-)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-13 17:22 przez Diablo.)
15-05-13 17:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Po za tym bardzo rozbawiło mnie stwierdzenie reszty że jak w grze jest jakiś Diego to ona już ma Gothicowy klimat, please... Wiele osób na świecie ma tak na imię, to całkiem normalne.
Dlatego proszę nie porównujcie gry z grą tylko dlatego że jedno imię jest podobne.

To tak jak ja bym powiedział że ta gra jest wzorowana na Epoce lodowcowej i widzę tu plagiat bo tam też jest Diego!
15-05-13 17:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

Diablo napisał(a):No jeśli ktoś będzie jak Viuu swoje sugestie opierał na tym, że kiepsko jest bo wzoruję się na zachodnim RPGu zamiast na jakimś jRPG. Z takimi uprzedzeniami rzadko kto mówi sensowne argumenty.
Co przepraszam? Kiedy ja powiedziałem, że gra jest gównem bo wzoruje się na cRPG? No pytam kiedy? Masz mnie za kogoś tak pustego rozumiem?
Jeśli twoja gra jest gównem, to jest gównem dlatego, że ty ją taką zrobiłeś, a nie dlatego że się na czymś wzorowałeś. Nigdy, powtarzam: NIGDY nie powiedziałem, że gra ssie, bo jest wzorowana na cRPG.
Naucz się robić gry, dopiero potem miej do mnie pretensje -.-
Nie zdzierżę takiego bezpodstawnego rzucania we mnie oskarżeniami.

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
15-05-13 17:32
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Tak właściwie imię Diego dla króla nie pasuje, imię powinno być podniosłe, wyróżniać go, a Diego to raczej takie imię mieszczanina. Dla króla dał bym np. Kazzmir III, Rezimir III, Solur III, nie wiem, wytęż wyobraźnię.
15-05-13 17:48
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Moja gra nie jest gownem Viuu ;-) Uwazam ze jest dobra i znajdzie sie grono osob, ktore zagra w nia.

Rahim, mozesz miec racje, ale poczekam moze ktos sie wypowie. Mi osobiscie Diego pasuje. To tak jakby powiedziec czemu Boleslaw Chrobry mial na imie Boleslaw. Ono nie jest takie wyrozniajace sie razz ale zobaczymy. Nie mowie nie.
15-05-13 20:08
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Na jego czasy tak.
15-05-13 20:15
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

PREKI, moglybys mi wypisac co uwazasz za wymagajace poprawki? Ze wszystko co zaobserwowales tu lub na PW.
15-05-13 20:21
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

ODŚWIERZAM razz Zmieniłem czcionkę na bardziej czytelną. Myślę, że będzie odpowiednia. Oto wyniki zmiany:
[Obrazek: czcionka2.png]
[Obrazek: czcionka1.png]

WAŻNE! GATUNEK GRY: GRA AKCJI Z ELEMENTAMI RPG!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-13 20:07 przez Diablo.)
16-05-13 16:50
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Za radą Rahima, ponownie zmieniłem czcionkę:

[Obrazek: 26704547.png]

[Obrazek: 65111637.png]
18-05-13 16:31
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS