Empire
Aktualny czas: 20-06-25, 21:36 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Empire
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

RE: Empire

Aruka napisał(a):Jeśli to dla Ciebie jest konstruktywna krytyka, to odsyłam do słownika.
Serio? Wyciągnąłeś ostatnie zdanie podsumowujące post. WTF?
Powiedziałem w poście o tym co widzę. A widzę mapy, grafikę, herby i troszeczkę informacji.
O wszystkim się wypowiedziałem, jeśli ty żadnych przydatnych informacji nie jesteś w stanie wyciągnąć z tego to polecam wyjść z internetu.

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
04-04-15 20:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Aruka Offline
*

Liczba postów: 78

Do herbów się nie przykładałem, bo powstały one tylko i wyłącznie na potrzeby tej zapowiedzi. Nigdzie w grze ich się nie spotyka.
Co do map, to raczej nic w nich nie zmienię. W końcu tworzę mapy w makerze, a nie panoramy.
A hud mi osobiście odpowiada, bo potrzebny mi hud zajmujący mało miejsca i posiadający 3 paski, więc masz pewność że go nie zmienię. ;)

[Obrazek: k9L1Y.gif]
http://kubajw96.wix.com/empire
04-04-15 20:32
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Aruka napisał(a):A hud mi osobiście odpowiada, bo potrzebny mi hud zajmujący mało miejsca i posiadający 3 paski
Spełniający twoje wymagania możesz też zrobić... SAM? I w ten sposób już jest to większy plus, zamiast korzystać z gotowych grafik. Tym bardziej, że jest to banalna rzecz.

Co do herbów... serio? "Nie przykładałem się bo to tylko na forum", do gry też się nie przyłożysz? No bo przecież to też tylko na forum. Nie rozumiem wgl tego podejścia. W temacie z zapowiedzią się nie starasz? To jaki my mamy pogląd mieć na tą grę? Jeśli zapowiedź jest niestaranna to dlaczego wgl ktoś ma czekać? Zrobiłeś zapowiedź żeby nas zachęcić... ale masz to też w dupie. To tak jakby zrobić gównianą reklamę.. no to to tylko reklama, po co się starać. To przecież nie tak, że to prezentuje jakość naszego produktu.

Życzę powodzenia z takim podejściem. Z pewnością daleko zajdziesz.
Tą odpowiedzią jedynie sprawiłeś, że jeszcze bardziej ten projekt marnie wygląda.

04-04-15 20:37
"Pomógł" przyznał(a):
Aruka Offline
*

Liczba postów: 78

Viuu napisał(a):Co do herbów... serio? "Nie przykładałem się bo to tylko na forum"
Nie posiadam umiejętności niezbędnych do zrobienia tego typu grafik. Przykładam się do tworzenia gry, a nie do otoczki wizualnej.

[Obrazek: k9L1Y.gif]
http://kubajw96.wix.com/empire
04-04-15 20:40
"Pomógł" przyznał(a):
Kryzz333 Offline
*

Liczba postów: 209

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/face...88/c0c.jpg

Whoah.

Ale fun tu jest.

Propozycja chociażby zmian herbów na ładniejsze prze Viuu to nie jest konstruktywna krytyka? TOP KEK! lol

Cytat:Widzę że ten "dłuższy staż" uderza do głów dając ciche przyzwolenie na wywyższanie się, co właśnie pokazałeś.

Jak g***o wiesz o tym jak działa tutejsza społeczność, to się nie wypowiadaj. To są ludzie którzy robią gry, znają się na rzeczy, ale najważniejsze jest to, że nie są zadufani w sobie i potrafią dyskutować.

Idź może popytaj na pw ludzi jaki ja jestem. No dalej.

Bo po raz pierwszy zdarzyło mi się kogoś zwyczajnie wyśmiać na forum.

Zupełnie by mnie nie obchodziło jakbyś robił słabe gry. Dawałbym rady, zagrał żeby zobaczyć co to jest. Pocieszałbym nawet i zachęcał do dalszego tworzenia.

Ba! Nawet jakbyś od początku stwierdził, że robisz to dla siebie i nie zachowywał się tak, to po prostu napisałbym jakiś komentarz oceniający grę i byłby koniec.

Ale ty dałeś tutaj pokaz wyjątkowej arogancji i samouwielbienia.

A najbardziej mnie wkurzyło twoje chamstwo i odzywki do pozostałych użytkowników, którzy marnują na ciebie swój czas, aby dać ci jakieś rady i wyrazić swoją opinię.

Zauważ, że mój stosunek do ciebie na początku tematu był pozytywny, ale szybko ostudził się po pokazie twojego zachowania i totalnego olewactwa.

Idź lepiej dawać upust swojej kreatywności.
04-04-15 20:42
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Aruka napisał(a):Nie posiadam umiejętności niezbędnych do zrobienia tego typu grafik. Przykładam się do tworzenia gry, a nie do otoczki wizualnej.
NO TO PO CO PISZESZ, ŻE SIĘ NIE PRZYKŁADAŁEŚ DO TEGO?
Nie rozumiem po co są te kłamstwa? Pierw mówisz, że zrobiłeś na odpierdziel bo to tylko do zapowiedzi, a później mówisz że nie potrafisz lepiej. To jak jest w końcu? Bo mieszają ci się już argumenty. Poza tym rozumiem, że nie każdy ma umiejętności graficzne, ale to jest rzecz prosta. Nawet jeśli takich podstaw nie umiesz, to nauczenie się tego to jakieś 10 min max z google. No błagam cię.
Poza tym tworząc grę podstawowe znajomości używania programów do tego przydatnych to chyba podstawa? No ale co ja tam wiem.

04-04-15 20:47
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Chyba to rozgryzłem. :ehe:
[Obrazek: 5ca507c093.png]

Mówiąc poważnie - naprawdę jest wiele lepszych sposobów na zwracanie uwagi na takie rzeczy niż głaskanie własnego ego. A jeśli twórca gry wysłuchał waszego zdania, czy też "konstruktywnej krytyki" i się z tym nie zgadza, nie wmawiajcie mu tego bezsensownie.
Także ten...nie zachowujcie się w ten sposób.
[Obrazek: 4ba07f997a.png]

Dodam że obrazki miały mieć motyw humorystyczny. smiles

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
04-04-15 20:56
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Sarkastyczna odpowiedź autora tematu olewająca treść postu = "nie do końca się zgadzam".
Ocena każdego aspektu jaki mogę ocenić = hejt

Twoje głaskanie po główce i klaskanie (najlepiej żeby wszyscy klaskali) jak autor postawi literkę = "popraw to i to".

Gratulacje, ilość bzdur jaką tutaj przekazałeś mnie właśnie poruszyła. Lepsze niż dramaty.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-15 21:00 przez Viuu.)
04-04-15 21:00
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(04-04-15 21:00)Viuu napisał(a):  Sarkastyczna odpowiedź autora tematu olewająca treść postu = "nie do końca się zgadzam".
Ocena każdego aspektu jaki mogę ocenić = hejt

Twoje głaskanie po główce i klaskanie (najlepiej żeby wszyscy klaskali) jak autor postawi literkę = "popraw to i to".

Gratulacje, ilość bzdur jaką tutaj przekazałeś mnie właśnie poruszyła. Lepsze niż dramaty.
Masz takie ładne czerwone policzki jak się denerwujesz. :lol2:

Jeżeli coś mi się podoba, to skomentuję, że mi się podoba. smiles Jeżeli masz z tym problem to przepraszam cię, skarbie.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
04-04-15 21:02
"Pomógł" przyznał(a):
Kryzz333 Offline
*

Liczba postów: 209

Yoro.:

Jedno słowo: "Żenada"
04-04-15 21:04
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS