Kejbyl III
Aktualny czas: 28-04-26, 08:31 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Kejbyl III
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

RE: Kejbyl III

Co ja mogę napisać...
Nie będzie to żaden esej, tak serio to sama nie wiem.
:yoroi: przyzwyczaił nas do tego, że gierki spod jego delikatnych wilczych rączek na długo zapadają w pamięć. Tym razem również nie wybił się przed szereg, bo jest dokładnie tak samo :roll:
:yoroi: ty bucu! Hał der Ju zrobić znowu tak słitaśno-superaśną gierczynę jak ta :dres:
Poza każdym jej elementem, to w grze nie zachwyca absolutnie nic :-/
Grafika jest bo jest (jakby jej nie było, to bym tak nie napisała :lartarin:) Muza nie zapada w pamięć, absolutnie nie jest elficka epicka, tylko jakaś tam z chińskich bajeczek. W grze jest pełno bezsensownych emotek oraz błędów ortograficznych, które jednak dobrze się maskują.
Fabuła jest napisana na kolanie, i w ogóle jest do du*y :lala: Ogólnie rzecz ujmując, to jeśli nie chcecie zostać takim deb**em jak :yoroi: omijajcie to gó*no szerokim rąbem, bo szkoda mojego czasu :lartarin:
Na koniec jeszcze bezsensowne skrypty... Na co to komu! Po jakiego grzyba komuś skrypty skoro można to samo zrobić na zdarzeniach!
Moja sąsiadka dalej pierze w rzece, i jest okej. Ogarnijcie się!
Najprawdopodobniej ten syf znajdzie się w porażkach erema i dopsze!
Prawdę mówiąc, to szkoda komentować. Nie ma sensu wypowiadać się
w temacie, bo będzie miał jeszcze buc jeden z tego satysfakcję. A po co?!

W każdym razie jestem z Ciebie dumna :!:
:lartarin: :cmok: :yoroi:

Ofkors liczę na dobrą interpretację tego zlepku powyżej 8-)
15-07-14 15:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

[Obrazek: giphy.gif]
Naprawdę się cieszę, że się wam spodobało. :przytul: Na tym mi zależało najbardziej. smiles
Dobrze by było, gdyby jeszcze sam Kabelek spróbował. :lol2:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
15-07-14 16:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Przepraszam, że tak późno, ale w najbliższym czasie postaram się nadrobić zaległości. Miałam okazję odwiedzić L., gdy gierczyła w Kejbyla. Nie ukrywam, że jej rechotanie niemal w każdym momencie gry tym bardziej skłania mnie do przyspieszenia zmagań. Gratuluję wydania czwartej gry :brawa: Wkrótce zamieszczę druzgoczącą opinię :roll:

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
15-07-14 21:10
"Pomógł" przyznał(a):
Zombik Offline
*

Liczba postów: 47

Dostałem informacje, że na Ultimie pojawiła się gra, w której jestem D:.
Musiałem więc tu przybyć, by ją ujrzeć... pobrałem... i zagrałem.
Cóż mogę rzec... ALE FAJNIE SPOTKAĆ SIEBIE!
Tak czy inaczej gra ogólnie mi się podobała, chociaż nie można stworzyć gry, która spodoba się wszystkim, dlatego i w tym wypadku miała dla mnie wady, które dla innych mogą być zaletą.
Główną z tych wad dla mnie to poczucie humoru. Lubię się śmiać i lubię czasem pograć w śmieszne gierki, ale dialogi np: w intrze gdzie Kejbyl żąda kanapek, bo ma focha, albo dialogi typu: ">_>" ":D" "<_<" mnie nie bawią wybitnie, mało tego są dla mnie wręcz nużące i momentami usypiające, ale to MOJE OSOBISTE zdanie. Nie zważaj na nie.

To co mi się podobało to z pewnością JA... ale także możliwość interakcji z wieloma przedmiotami. Lubię to.
Walki też były oke, poziom trudności mi odpowiadał, chociaż nie przepadam kiedy na starcie mamy full EQ i już kilka gotowych umek :C. Wolę zaczynać wszystko od zera, ale ja to ja.

Tak czy inaczej projekt dobry :3

PS: Ciekawi mnie ilu ludzi z Ultimy zna mnie TYLKO z Przygód Szkielecika... ;_; Przecież wydałem też inne projekty D:
15-07-14 22:29
"Pomógł" przyznał(a):
Ozzma Offline
*

Liczba postów: 37

Zombik napisał(a):PS: Ciekawi mnie ilu ludzi z Ultimy zna mnie TYLKO z Przygód Szkielecika... ;_; Przecież wydałem też inne projekty D:
Jakiś nowy :taniec:. Razem z Cynamonkiem witamy cię na Ultimie :ozzma:.

Yoroi, czy ja rzeczywiście piszę tylko o Cynamonku? placz.
Jestem już na nowej Ultimie, i nie wiem jak wejść do domku przed którym stoi Fate?

[Obrazek: sygnasys.png]
16-07-14 16:04
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

(16-07-14 16:04)Ozzma napisał(a):  
Zombik napisał(a):PS: Ciekawi mnie ilu ludzi z Ultimy zna mnie TYLKO z Przygód Szkielecika... ;_; Przecież wydałem też inne projekty D:
Jakiś nowy :taniec:. Razem z Cynamonkiem witamy cię na Ultimie :ozzma:.

Yoroi, czy ja rzeczywiście piszę tylko o Cynamonku? placz.
Jestem już na nowej Ultimie, i nie wiem jak wejść do domku przed którym stoi Fate?

Amulet Nooba, Ozzumku :ehe: używaj go.
Spoiler: (Otwórz)
I może aż tyle nie piszesz :roll: ale ja uwielbiam wyolbrzymiać zachowania. Np. Viuu zachowuje się jak dupek, ze mnie przemądrzały zboczuch, Lartarin to nerwuska, Ayene jest zła do szpiku kości... :lol2:

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-14 16:16 przez Yoroiookami.)
16-07-14 16:15
"Pomógł" przyznał(a):
Ozzma Offline
*

Liczba postów: 37

Nie jestem noobem, nie używam takich rzeczy razz. Nie odpisałeś na wszystko Yorosiu sad. Poszukam skrzyni :ozzma:.

[Obrazek: sygnasys.png]
16-07-14 16:18
"Pomógł" przyznał(a):
Fate Offline
*

Liczba postów: 3

Ozzma ma rację, jestem w grze :shock: Podpatrywałem jak Ayene gra w Kabla, i widzę swoją xywkę. THX man, cokolwiek się stało później. Giera jest prześmieszna :faja: Gratki :piwo:
Może kiedyś wypijemy browca przy okazji PGA, lub podobnego konwentu :cool2:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-14 19:09 przez Fate.)
16-07-14 19:08
"Pomógł" przyznał(a):
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

Przeszedłem. Poprzednie części były fajne, więc bardzo się cieszę, że trójka - zwieńczenie trologii też jest cool.
Spodobał mi się humor, wiadomo już było co można się po tobie spodziewać, ale mimo to wciąż wszystko śmieszy. Zwłaszcza ta scena z batonikami i Crasherem - no mistrzostwo, zwłaszcza z tymi japońskimi dialogami. xD
Ograniczyłbym emoty - dialogi były same w sobie śmieszne, czasami nawet nie wiedziałem co dane emoty oznaczają, ale nieważne x d
Momentami przegadane dialogi jak chcemy przeć do przodu, zwłaszcza przez ustawianie tych "czekajek", nie idzie po prostu szybko przeklikać czegoś. Ja czytam bardzo szybko :D
Graficznie ok! Muzycznie bardzo ok! Mechanika taka sobie, ale w scenówce ona jest na drugim planie, bossowie za łatwi, większość pojedynków idzie rozwalić jednym kamehame :) Za to inni mega denerwujący np. Finwe unika 90% moich ataków x d dziad jeden.
Pracuję nad recką dla GońcaRM, więc to tak na szybko.

Co do mojej postaci, to samo jej wystąpienie jest zdziwieniem dla mnie, bo ultimowicz ze mnie żaden ; d W każdym razie, jeśli łysy psycho to wyolbrzymienie mojej natury to dziękuje xD
Heh:)
To na tyle, fajna gra:) Rób kolejną!
16-07-14 23:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

[Obrazek: 67tjl0.jpg]
(16-07-14 23:41)noruj napisał(a):  Mechanika taka sobie, ale w scenówce ona jest na drugim planie...
(16-07-14 23:41)noruj napisał(a):  Mechanika taka sobie...
(16-07-14 23:41)noruj napisał(a):  ...taka sobie...
[Obrazek: tumblr_mjl2vnozLI1rvzdzso1_500.gif]

17-07-14 15:44
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS