Jak stworzyć kody do gry?
Aktualny czas: 28-04-26, 15:49 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX / VXAce] Jak stworzyć kody do gry?
Dragon Kamillo Offline
*

Liczba postów: 330

RE: Jak stworzyć kody do gry?

Cytat:Pirackie mam tylko VX, 2k3 i 95
Chyba że nie masz na kompie w ogóle 2k?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-13 22:33 przez Dragon Kamillo.)
14-07-13 22:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Sett Offline

Liczba postów: 21

Ja uważam że ludzi używają kodów do gier bo nie starają się jej przejść gdy jest trudno (lub zdołać oczekiwaniom producentów że w grze czasami coś nie wychodzi gdyż źle coś zrobiliśmy) ._. Owszem można czasami się pobawić ale jeśli nie przeszedłeś(aś) gry chodź raz normalnie tylko kodami to po co grać w nią ?
15-07-13 02:02
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

(13-07-13 21:12)Dragon Kamillo napisał(a):  "Testowane na VX i VX Ace. Na Xp nie testowane. Nie działa na RM 95, 2k i 2k3." - pierdoły piszesz działa na wszystkich oprócz 95. Na 2k problemem może być jaki klawisz ma wywołać kody, bo dostępne są tylko kierunki, enter i esc (na value dochodzi jeszcze shift i rozdzielenie kierunków na góra, dół, lewo, prawo, w normalnym było to razem)

O ile pamiętam, komenda "Obsługa klawiatury" pozwalała też "zaznaczyć" klawisze numeryczne (nad blokiem qwerty, nie pamiętam czy z numpadem to działało), ale ja używałem ME, więc nie wiem jak to się ma do oryginalnego 2k3 czy 2k (2k i tak traktuję jako ciekawostkę - 2k3 ma lepszy system walki mimo pewnych bugów).

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
18-07-13 00:16
"Pomógł" przyznał(a):
Dragon Kamillo Offline
*

Liczba postów: 330

W 2k nie ma numerycznej, w oryginalnym 2k3 jest (w ME też). 2k ma tylko w wersji normalnej: enter, esc i kierunki (razem), a w wersji value: enter, esc, kierunki (osobno - tak samo jak w 2k3) i shift.

Co do lepszego bs ty tak myslisz, dla mnie akurat jest odwrotnie (bo nie lubię atb), a i te bugi sprawiają że aby zrobić to co chce i tak muszę użyć na to sposobu z rm 2k, który nie zawsze jeszcze działa, ale masz rację graficznie bez kombinacji jest lepiej - a kombinacje są podobne dla obu wersji XD (teraz akurat robię w 2k w podstawowym bs i wychodzi cudnie - nawet bohaterów mam widocznych podczas walki - bez patcha)
18-07-13 00:50
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

(13-07-13 15:28)Lartarin napisał(a):  Forum nie wspiera pirackiego oprogramowania! "Przerzuć się" na oryginalne albo naciśnij przycisk L :kable:

Pomijasz fakt, że ktoś mógł kupić "oryginała" a i tak używa twierdzówki z tego prostego powodu, że jest po polsku. Ale ok, rozumiem, że to żart był :).

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

18-11-13 03:39
"Pomógł" przyznał(a):
Yotta Offline
*

Liczba postów: 156

Całkiem przydatne.

Kto pyta, nie błądzi. Kto nie błądzi, ten znajdzie drogę. Kto znajdzie drogę, ten odnajdzie własne szczęście.
25-12-13 12:11
"Pomógł" przyznał(a):
Gorn5 Offline
*

Liczba postów: 141

Bardzo dziękuje. Na 100% będzie w mej grze. Akurat takie kodziki pasują do symulatora życia połączonego z GTA San Andreas ;) Jeszcze raz dzięki.
09-01-14 23:57
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS