(09-10-14 20:57)ReetzO napisał(a): Nieskończona gra porównywana do skończonej zawsze spoko, prawda?
Temat już wczoraj zamykałem, dzisiaj o 21:05 się zamknie :) Warto czasem spojrzeć na pierwszy post.
X-Tech nie wiem jak ja jeszcze trzymam nerwy na wodzy w rozmowie z takim cepem jak ty ;O
Jedynym Cepem jest tutaj autor tego projektu- kłamca, oblech i w dodatku burak, który nie umie przyjmować krytyki. Nie obraziłem ciebie ani razu w moich opiniach o grze, ale miarka się przebrała. Jesteś jedynie zdesperowanym plagiatorem, który robi cokolwiek żerując na sławie innej prostej minigierki zrobionej w rewelacyjnym rpgmakerze 2k3 zaniżając poziom gier wykonanych w VX ACE. Gardzę tym projektem i tobą. Zamykaj sobie temat będzie mniej smrodu, który tworzysz. Amen.
(09-10-14 20:59)Deuce napisał(a): Dragon, nie jestem pewien czy wiesz co oznacza 'dynamiczna"
Link do filmiku z grami w rm, połowa to XP i VX wszystkie są mega dynamiczne
FILM!
Więc twoja teoria o prędkości Ace jest mylna.
Moim zdaniem jestem pewien, że to ty nie wiesz co oznacza dynamiczna. Dynamiczna rozgrywka oznacza gwałtowną zmienność szybkości ruchów postaci. Fruwające dookoła statycznych postaci w XP i VX animacje nie sprawiają, że gra jest dynamiczna. Dajesz jakiś randomowy pokaz filmiku, bo nie znasz żadnych gier z programu, na których mógłbyś się oprzeć jako przykład. Niezła desperacja. Mam z ciebie bekę. Jak można bronić czegoś czego się nie zna XD