Skrypt ON/OFF
Aktualny czas: 28-04-26, 17:10 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[XP] Skrypt ON/OFF
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Skrypt ON/OFF

Otóż robięgrę podzieloną na kilka poziomów. I chciałbym użyć w kilku poziomach tego skryptu:

http://www.ultimateam.pl/viewtopic.php?t=4755

I tu mam pytanie. Jak wyłączać i włączać ten skrypt? (Miedzy poziomami.) Chodzi mi o taki warunek ze zmienną/przełącznikiem ale nie pamiętam jak on dokładnie wyglądał.
04-04-15 00:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

RE: Skrypt ON/OFF

Weź spróbuj znaleźć w tym skrypcie funkcje "activate" i "deactivate" lub podobne. A jak nie ma ich, to albo podszkol się w ruby, albo daruj se. Twój wybór. Jeśl te funkcje są, toużywaj ich, a jak ich nie ma, to napisz własny. Przynajmniej następnym razem będziesz wiedział,co jest nie tak.

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
04-04-15 09:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
ADI Offline
*

Liczba postów: 277

@Mateusz
Który to już post nic nie pomagający, a mówiący: "Sam napisz skrypt, i nie pytaj się o to jak go używać."

Jak chłopak chce, to niech używa.

@Adrapnikram

Próbowałeś może bawić się z 'if' oraz 'switch'? Trza by podać id przełącznika. I skrypt uruchamialby się wraz z aktywowanym przełącznikiem (chyba).

(Nie mam zbytnio pewności, a nie mam kompa by potwierdzić teraz te info, oraz podać dokładnie jak to miałoby wyglądać :/)

https://SecreLocal.com - Vanessa Mimi Haley Vladochka Ana Vavx - No Verify - Anonymous Adult Dating - Meet Local Private Lady
04-04-15 10:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

"Próbowałeś może bawić się z 'if' oraz 'switch'? Trza by podać id przełącznika. I skrypt uruchamialby się wraz z aktywowanym przełącznikiem (chyba)."

To wiem. Tylko moje próby zrobienia tego if'a nie kończą się zbyt dobrze. Jakby to było C++...
04-04-15 14:59
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

"Próbowałeś może bawić się z 'if' oraz 'switch'? Trza by podać id przełącznika. I skrypt uruchamialby się wraz z aktywowanym przełącznikiem (chyba)."
To zna ktoś ten if?
Potrzebuję jednak na vxace ale to chyba bez różnicy.
11-04-15 16:30
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Który skrypt chcesz wyłączyć? Podaj więc skrypt do Ace'a. Samo zamknięcie skryptu w polecenie warunkowe nic nie da. Zwłaszcza w przypadkach zmiany mechaniki w tak globalny sposób.

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
11-04-15 16:48
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS