Złote Myśli (Gry Kocham)
Aktualny czas: 28-04-26, 23:53 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Złote Myśli (Gry Kocham)
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

RE: Złote Myśli (Gry Kocham)

Zakochałem się w Medieval 2: Total war oraz w Wiedźminie <3<3
W obie grałem 1 dzień u siostry na lapku ale obydwie gry po odkryciu usunęła </3 </3
22-02-14 21:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

(22-02-14 21:24)Adrapnikram napisał(a):  Zakochałem się w Medieval 2: Total war oraz w Wiedźminie <3<3
W obie grałem 1 dzień u siostry na lapku ale obydwie gry po odkryciu usunęła </3 </3

To jest przykład niespełnionej miłości. Właśnie o tym jest ten temat. DOBRY POST !
Wzruszyłem się.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-14 22:58 przez X-Tech.)
22-02-14 22:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

;Dziękuje X-Tech. Piszę prosto z serca.
Jak sobie to przypomniałem to w oku zakręciłą mi się łza, a teraz mi ręcę drżą jak o tym piszę. Sam wtedy byłem w rozłamce czułem się trochę jak Romeo, któremu podpierniczono Julie.;-(
22-02-14 23:24
"Pomógł" przyznał(a):
Negatin Offline
*

Liczba postów: 25

Ok oto historia mojej niespełnionej miłości:
Raz poszedłem do kolegi na noc i on dzień wcześniej kupił Battlefielda 3 Premium edition.
Zagrałem kilka rund i pokochałem tą grę.
Niestety nie stać mnie na nowy komputer a stary to złomczak:
Intel pentium 4 2.00GHz
256MB RAM
Karta graficzna 32MB
Więc do takiej gry straszliwie dużo mi brakuje ;_(.

Inna historia:
Poszedłem do mojego kolegi i tam zagrałem w Minecraft
Dla mnie to był szok i jak zobaczyłem te pixele to sądziłem że gra mi zadziała niestety rzeczywistość boli :_(
Chętnie bym sobie teraz pobudował i wgl. no ale cóż nie każdego stać na dobry sprzęt :(

Aktualnie uczę się rysować :O więc całkowity brak czasu na projekty w RPGM :( no niestety
22-02-14 23:40
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Twoja historia z niemożliwością zagrania w Battlefielda jest dość smutna, ale brak możliwości zagrania w Minecrafta powinien trochę złagodzić twój ból XD
22-02-14 23:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Gorn5 Offline
*

Liczba postów: 141

Tutaj podobna historia, co Negatina:

A więc najbardziej na świcie z gier kocham Gothica I, II, III. Dla mnie jest to moja sympatia xD
Najlepszy z tych wymienionych jest G III (przynajmniej dla mnie). Niestety mam bardzo słaby komputer. Gorszy od wszystkich tu wymienionych, a nie stać mnie na nowy komputer... ;(
Czasami jak jadę do mojej siostry, która ma bardzo dobrego kompa, to mam uśmiech na twarzy. Wiem, że siostra pozwoli mi pograć, a ja będę szczęśliwy. Jednak gdy wracam do domu, marzę jak to fajnie pograć w tego Gothica :)

Również bardzo bym chciał pograć w inne gry. Choć by w Black Opsa, GTA V, Gothic III itp., itd. Jednak żadna z tych gier u mnie nie działa. Jedyne gry, które mam, to: Heroes Of Might And Magic III, Gothic I, G II, Zoo Tycon 2 (xD) oraz GTA SA. Jestem zadowolony, przynajmniej z tych wspaniałych gier <3

Mój komputer:

RAM: 512 MB
Procesor: Intel Pentium III ~1 GHz
Karta graficzna: RADEON 9000 SERIES
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-14 19:42 przez Gorn5.)
04-03-14 19:34
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Miłość do Gothica jest powszechna. Częściowo to rozumiem ponieważ sam wracałem do tej gry parokrotnie, ale ilekroć do niej wrócę to już po paru łącznie godzinach rozgrywki wylatuje z mojego dysku zmieniając się w bieganinę po tych samych lokacjach w kółko co mnie nuży. Niektórzy są wytrwali. Ogólnie gra jest zabawą w psa na posyłki i spełnianie zachcianek osób, którym zachcianki musimy spełnić, aby móc pójść dalej i spełniać więcej zachcianek...Ot cały Gothic.

Moja niespełniona to Alien Isolation. Mam za słaby pc, żeby to odpalić, a mam ciekawsze wydatki niż nowy PC i zbyt dużo gier, które mają śmieszne wymagania, a są zbyt wypaśne a więc nie widzę sensu ulepszać PC dla jednej gry
09-08-14 14:24
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS