Kejbyl III
Aktualny czas: 28-04-26, 15:26 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Kejbyl III
Malian Offline
*

Liczba postów: 9

RE: Kejbyl III

Ach... Mogłem się niezbyt jasno wyrazić, gra sprawiła mi mnóstwo radochy. :lala:

Tylko wiesz, ta ocena "końcowa" miała być za całokształt wraz z tymi mapami (które nie były złe) i dialogami (które momentami wychodziły dosyć kiepsko) ze strony jak najbardziej obiektywnej, jaką potrafię zaoferować. :-)

"Malian jest moją psiapsiółą.", dialog Kejbyla z CrasheR'em jedne z najlepszych, które ujrzałem w grze. Oczywiście muszę Tobie wytknąć, że naprawdę uwielbiam dialogi które tworzysz pomiędzy Kejbylem a Yoroim. :lala:

...
01-11-14 23:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yotta Offline
*

Liczba postów: 156

Gdzie dostać przepis na Wąsy Ayene?

Kto pyta, nie błądzi. Kto nie błądzi, ten znajdzie drogę. Kto znajdzie drogę, ten odnajdzie własne szczęście.
Spoiler: (Otwórz)
02-11-14 17:05
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(02-11-14 17:05)Yotta napisał(a):  Gdzie dostać przepis na Wąsy Ayene?

Można znaleźć w domku Nhadali w Shoutboxie. :roll: Będziesz potrzebował klucza.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
02-11-14 17:10
"Pomógł" przyznał(a):
Yotta Offline
*

Jak zwykle. To ten domek na prawo od rezydencji Angiusa?

Kto pyta, nie błądzi. Kto nie błądzi, ten znajdzie drogę. Kto znajdzie drogę, ten odnajdzie własne szczęście.
02-11-14 17:11
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

(02-11-14 17:11)Yotta napisał(a):  Jak zwykle. To ten domek na prawo od rezydencji Angiusa?

Tak.

02-11-14 17:32
"Pomógł" przyznał(a):
Reginald33 Offline

Liczba postów: 4

Szczerze? To jest jedno wielkie g*o, d*a i k*a. 0/10. Nie nawidzę gier takich jak ta, s*j do swoich koleżków z animelandu. Żal mnie przytłacza, że taki szajs dostaje pozytywne recenzje. Ultima upada przez takich autorów jak ta k*a. Co to ma w ogóle k*a być ? Angius powinien to zrecenzować, a nie, czekaj, on jeszcze gorszy debil. Żegnam.
04-01-15 16:33
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

(04-01-15 16:33)Reginald33 napisał(a):  Szczerze? To jest jedno wielkie g*o, d*a i k*a. 0/10. Nie nawidzę gier takich jak ta, s*j do swoich koleżków z animelandu. Żal mnie przytłacza, że taki szajs dostaje pozytywne recenzje. Ultima upada przez takich autorów jak ta k*a. Co to ma w ogóle k*a być ? Angius powinien to zrecenzować, a nie, czekaj, on jeszcze gorszy debil. Żegnam.
A dziękuję, dziękuję. :roll: Bardzo konstruktywnie. Faktycznie miałem niewielkie grono odbiorców, ale no trudno. :lol2: Angius też nie przepada za moimi produkcjami, także nie wiń go za brak recenzji.

Mam nadzieję, że otrzymam podobnie pozytywne komentarze w przyszłych grach dla moich "koleżków z animelandu". Bardzo je doceniam. smiles

04-01-15 16:41
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

(04-01-15 16:33)Reginald33 napisał(a):  Szczerze? To jest jedno wielkie g*o, d*a i k*a. 0/10. Nie nawidzę gier takich jak ta, s*j do swoich koleżków z animelandu. Żal mnie przytłacza, że taki szajs dostaje pozytywne recenzje. Ultima upada przez takich autorów jak ta k*a. Co to ma w ogóle k*a być ? Angius powinien to zrecenzować, a nie, czekaj, on jeszcze gorszy debil. Żegnam.

Nie wiem, co to za kolejny bubek, któremu najwyraźniej się nudzi, ale jeżeli to czytasz proszę Cię przestań i walnij baranka o ścianę... Kabelek to akurat dobra produkcja, a takie podszywanie się pod innych użytkowników żeby zrobić jeszcze większe BOOM na scenie fajne nie jest. :roll:

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
04-01-15 16:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yotta Offline
*

Może mi kto pomóc? Gram od nowa, mam walkę z SaE, próbuję użyć beczki Drachusia (tak, założyłem), a wywala mi okienko "wpisz kod". O co chodzi?
EDIT: Zła konfiguracja klawiszy, problem rozwiązany. Przy okazji, nie wiedziałem, że tu są kody.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-15 21:32 przez Yotta.)
04-06-15 21:23
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

(05-06-15 00:20)Amelanduil napisał(a):  
Reginald33 napisał(a):Nie nawidzę gier takich jak ta, s*j do swoich koleżków z animelandu.
Na pierwszy rzut oka myślałem, że ktoś kalecko przekręcił mój nick ._.
:lol2: Jak teraz to na nowo przeczytałem, to też miałem takie wrażenie.

Co do gry, to ostatnio znowu sobie pograłem i zgadzam się z tym, że walki nie są zbyt dobrze zbalansowane. (Chociaż nie uważam, żeby "leżały". :ehe: )
W przyszłości poszukam kogoś do testów. :aww:

~no no :lartarin:~
A ty mnie nie prześladuj Lartarin! :grozi:

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-15 15:22 przez Yoroiookami.)
05-06-15 01:33
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS