Cechy twórcy
Aktualny czas: 06-09-26, 00:49 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem,
z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.

Wątek zamknięty 
Cechy twórcy
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

RE: Cechy twórcy

X-Tech napisał(a):Spam to robiłeś na Opactwie z Amelem prowadząc całość razem z Rahimem jako sb dla waszej trójki , aż wszyscy od was stamtąd pouciekali, bo woleli pisać na forach np: na tym ze mną niż z tobą i amelem w sb na opastwie.
[sarkazm]Hmm gdzieś już to "słyszałem"... ciekawe gdzie...[/sarkazm]

Venesard, w sumie przypomniałem sobie teraz, że wiele razy słyszałem o tym, że Morrowind ma dobrą fabułę... choć nie wiem ile w tym prawdy.
Co do Drakensang: The River of Time, nie znam (znam serię, ale tej gry nie). Szczerzę to wątpię żebym wypróbował, bo nie ma wsparcia dla padów xD
Wiem błahy powód, ale ja nie lubiem grać na klawiaturze :I

Co do dobrych fabuł, polecam ci zagrać (jeśli masz PS3/X360) lub nawet obejrzeć na jułtubach grę NIER. Wciąż według mnie najlepsza gra pod względem fabuły jaka powstała. Nawet jeśli nie lubisz japońskich gier (choć to troszkę ograniczone myślenie xD) to polecam sprawdzić, historia jest naprawdę świetna, OST też, a klimatem przypomina (przynajmniej mi) troszkę cRPG.
11-02-15 02:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Nie spamować mi tematu. To nie jest SB na Opactwie. To nie temat o crpgach tylko o cechach twórcy, a cechą twórcy nie jest to w co sobie ktoś lubi zagrać. Pomyliły się tobie okienka. Nawiązania do CRPGÓW ok, ale poza tym posty na temat. To nie jest spamowisko jak na Opactwie nie przyzwyczajaj się xd
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-15 02:41 przez X-Tech.)
11-02-15 02:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Venesard Offline
*

Liczba postów: 226

@Viuu, tu mnie masz. Może i ograniczone myślenie, ale to bardziej działa na zasadzie że drażni mnie ten klimat, zarówno w grach jak i w innych dziedzinach (mangi, anime). Po prostu nie przepadam, ale nie zabijam ludzi którzy to lubią :D
NIER powiadasz? Skoro polecasz, to przynajmniej obejrzę :)
Morrowind ma dobrą fabułę jak chyba wszystkie części Elder Scrollsów. Tą część Drakensanga też przynajmniej kawałkami ogarnij na YT, ja bym nawet poświęcił dla niej pada na rzecz klawiatury (choć nie gram na padzie).

@X-Tech nie spamować ci tematu? Dobre jajca :D Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom, matkoje*co.

Sam nie wiem czy coś tworzę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-15 02:42 przez Venesard.)
11-02-15 02:41
"Pomógł" przyznał(a):
Germillios Offline
*

Liczba postów: 7

Dobrze X-Tech, ale nie umiem pisać książek, a mam powiedzmy pomysł na grę. Więc teraz się uprę i nauczę się eventów. Ale dlaczego część mechaniki nie mogę mieć na zwyczajnych skryptach. Jak już mówiłem, czysta dyskwalifikacja.

X-Tech napisał(a):A on może na mnie wjeżdżać tak jak ty kiedy nie wiesz co napisać za wylewanie prawdy?
Venesard ma rację, ty nie umiesz przyjąć, że ktoś może mieć inne zdanie.
11-02-15 02:43
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

Venesard napisał(a):Nie spamować mi tematu.
Tak gimbusiarsko zarzucę - "zrobiłeś mi dzień".
11-02-15 02:43
"Pomógł" przyznał(a):
Venesard Offline
*

@Viuu hahaha biggrin Darmowy popcorn dla ciebie. Karmel czy słony?

11-02-15 02:45
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

(11-02-15 02:41)Venesard napisał(a):  @Viuu, tu mnie masz. Może i ograniczone myślenie, ale to bardziej działa na zasadzie że drażni mnie ten klimat, zarówno w grach jak i w innych dziedzinach (mangi, anime). Po prostu nie przepadam, ale nie zabijam ludzi którzy to lubią :D
NIER powiadasz? Skoro polecasz, to przynajmniej obejrzę :)
Morrowind ma dobrą fabułę jak chyba wszystkie części Elder Scrollsów. Tą część Drakensanga też przynajmniej kawałkami ogarnij na YT, ja bym nawet poświęcił dla niej pada na rzecz klawiatury (choć nie gram na padzie).

@X-Tech nie spamować ci tematu? Dobre jajca :D Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom, matkoje*co.

Nie obrażaj mnie człowieku bezpodstawnie. Myślisz, że twórcy rozgrywki Gothica nie nazwali by cię złodziejem jakbyś wkleił kod ich rozgrywki do swojego projektu ?

Twój temat był na temat twojej :zapowiedzi gry", a nie tego w co sobie lubisz pograć i na ten temat tylko było pisane. Nie stosuj tego przysłowia tutaj, bo jest nie na miejscu. Jesteś trollem totalnym trollem, który nawet nie ukończył gry skasował temat z zlepkiem skserowanych z sieci rozgrywek i przyszedł tutaj aby udawać, że było inaczej. W twoim temacie było tylko o twojej grze, więc pliz, ale nie rób z siebie tutaj jeszcze większego krętacza niż tylko złodziej, bo dochodzi i kłamca.

[quote='Germillios' pid='20095' dateline='1423615381']
Dobrze X-Tech, ale nie umiem pisać książek, a mam powiedzmy pomysł na grę. Więc teraz się uprę i nauczę się eventów. Ale dlaczego część mechaniki nie mogę mieć na zwyczajnych skryptach. Jak już mówiłem, czysta dyskwalifikacja.

Możesz przecież na zdarzeniach też się tworzy zwyczajne skrypty. Możesz sobie je mieć w ruby jeśli potrafisz je stworzyć i napisać, ale jeśli je wklejasz /przepisujesz edytujesz to jesteś zwyczajnym plagiatorem lub złodziejem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-15 02:51 przez X-Tech.)
11-02-15 02:46
"Pomógł" przyznał(a):
Venesard Offline
*

Nie obrażam cię bezpodstawnie, i każdy to potwierdzi, panie matkoje*co.

11-02-15 02:52
"Pomógł" przyznał(a):
Germillios Offline
*

Liczba postów: 7

X-Tech napisał(a):Możesz przecież na zdarzeniach też się tworzy zwyczajne skrypty. Możesz sobie je mieć w ruby jeśli potrafisz je stworzyć i napisać, ale jeśli je wklejasz /przepisujesz edytujesz to jesteś zwyczajnym plagiatorem lub złodziejem.

Nie jest źle, według twoich kryteriów zawsze mogę być w połowie plagiatorem, a w połowie twórcą.
11-02-15 02:57
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

(11-02-15 02:52)Venesard napisał(a):  Nie obrażam cię bezpodstawnie, i każdy to potwierdzi, panie matkoje*co.

Lecz się na głowę zakompleksiony desperacie. Nie udało się z podgrywaniem na twórcę gier przez skserowanie zbitka skryptów to przyszedłeś się powyżywać próbując robić z siebie idiotę w moim temacie. Typowe dla ciebie. Twojego tematu już nie ma, bo był zbitkiem kłamstw zostały ci puste wyzwiska i użalanie się nad tym jakim desperatem jesteś. Saga Miecza już nie istnieje, a dema nie potrafiłeś ukończyć, bo było zabugowanym zbitkiem skserowanych skryptów trwającym 5 minut. Tym razem tu zostaje pisać nad tym jak śmieszną parodią prób podgrywania twórcy gier jesteś. Nawet śmiałeś kłamać osobom, które pytały się o projekt, że niedługo poprawisz demo. Poprawiłeś ilość punktów własnej desperacji i głupoty wchodząc tutaj i robiąc z siebie debila, a usuwając jedyną możliwość zmazania swojego obrazu złodzieja podgrywającego twórcę gier przez dodanie paru graficzek do skserowanych mechanik, których nawet nie zrozumiałeś. Ja mam 4 zaznaczone ukończone gry ( w rzeczywistości jest ich około 30) , a ty nie masz nawet poprawionego zabugowanego capa zlepionego z skserowanych skryptow, ktore pokradles bo ci zawiesilo mozg na miesiace przy pierwszym lepszym bledzie - o czym mam z tobą pisać w kwestii gier chyba o tym w coo sobiie pograłeś najwyżej xd Powyzywaj sobie jeszcze mi zostaje sie smiac z tego jaka zdesperowana parodia tworcy gier jestes i robic kolejne gry, a ty mozesz pisac glupoty bo co innego potrafisz.

@Germillios:
Nie da się, albo ktoś jest twórcą, albo plagiatorem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-15 03:20 przez X-Tech.)
11-02-15 03:05
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS