Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 21:44 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
Deuce Offline
*

Liczba postów: 312

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Nie wiem czy kiedykolwiek zrozumiem z jakiego powodu zakładasz te wszystkie tematy, moje posty były na temat i nie obraziłem nikogo z powodu niepodzielenia mojego zdania, fakt uwielbiam gry na NES ale ich długość była znacznie krótsza od teraźniejszych gier, jeżeli miałbym przejść Turoka czy inną współczesną grę w jeden dzień, to skończył bym jak po czytaniu lektur, czytasz bo musisz, czytasz szybko i bez zrozumienia bo goni cię termin.

Przy gierkach na nesa przejście gry zajmowało co najwyżej parę godzin, obecne gry nie są tak krótkie, trzeba czasem zapisać, wyjść na dwór i przemyśleć gdzie przykładowy skarb może być ukryty, następnie wrócić, wczytać i z radością odkrywać następne zagadki.
To samo tyczy się RPG, jak grałem za małego w Gothica to nieraz korzystałem z tzw "quick save" bo jakieś potwory obecnie były za trudno do zabicia i potrzebowałem czasu na przemyślenie.

Możesz mnie obrażać z powodu wieku, przekonań czy czego sobie tam zażyczysz, ale pamiętaj mnie to za bardzo nie ruszy, moim celem na Ultimie jest czytanie wszystkiego związanego z RM i pomaganie innym.

*A co do wieku, jeżeli naprawdę masz więcej lat niż ja, to nie chce dorastać...

[Obrazek: 240x4ye.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 15:38 przez Deuce.)
02-09-14 15:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - Deuce - 02-09-14 15:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS