Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 29-04-26, 00:19 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Ja nie chcę wyzwań gram w gry które mnie jarają, a nie w każdy twór nawet nie wiem co to jest więc nie pobieram. Jak chcesz mi dać grę która mnie zajara to mi podrzuć shmupa/dobry platformer zmiksowany rpg na przykład/metroid, przygodówkę albo coś świetnego na rma, ale jak tego dobrze nie przedstawisz nie tknę. Tak się składa, że kiedy coś mnie już jara to ma w większości brak zapisów lub savepointy.

Sam jesteś chory na mózg. Gracz to osoba, która gra a nie przewija taśmy za pomocą rewindu tak jak cheater za pomocą quick save.

Jak mieszkasz w Bangkoku to masz awarię co chwilę prądu, ale to twoja wina że tam zamieszkałeś W Polsce awarie prądu zdarzają się bardzo rzadko a po to są właśnie save pointy że nie musisz grać od nowa zachowując wyzwanie gry tylko taki cheater jak ty potrzebuje quick save wszedzie.

Nie wymyślaj tylu bzdur na temat nesa zauważyłem że ty wymyślasz jakieś kłamstwa na swoją obronę. Cienias w gierki to po prostu cienias i nie potrafisz się do tego przyznać. Każdy cienias woli twory z quickiem bo wtedy nie ma konsekwencji przegranej w zasadzie w ogóle ich nie ma to tylko przewijanie taśmy.

Jedyna rzecz, która się prześwietliła w temacie to twój mózg od miasteczka nowoczesnego.

Niech każdy gra sobie w co chce ale jak już pisałem gry oparte na quick save to nie gry. To zabawki/INTERAKTYWNE książki, ale nie gry.

Pamiętaj że quick zaczął być instalowany kiedy gry zaczęły być bardziej popularne aby taki cheater jak ssj9 dawał radę grać w gierki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-14 15:42 przez X-Tech.)
16-11-14 15:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 16-11-14 15:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS