Hope [Horror/Przygodówka]
Aktualny czas: 28-04-26, 09:59 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Hope [Horror/Przygodówka]
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Hope [Horror/Przygodówka]

(08-12-14 23:31)X-Tech napisał(a):  No przecież są i to sporo. JA już po chwili znalazłem kluczyki, zapałki, pergamin. Nie mogę tu pisać jak przechodzić grę, bo to zabije całą przyjemność z rozwiązywania zagadek, a przecież na tym m.innymi polega ta gra. Weź skorzystaj z samouczka skoro nie ogarnąłeś sterowania, bo nie bez powodu ten samouczek występuje tak gwoli ścisłości...W tej grze musisz ogarnąć sterowanie inaczej nie będziesz w stanie podnosić przedmiotów i wybierać akcji.

I LUDZIE zacznijcie w końcu komentować tę gierkę.

P.S. Aki może wystarczy gdzieś dodać do tematu i samej gry w samym menu coś w stylu:

SHIFT w trakcie gry -Zmiana akcji.
Enter w trakcie gry -użycie akcji.
Enter w menu - użycie przedmiotu z menu na mapie.

To by naprawdę rozjaśniło sprawę.

Tyle że ja ogarniam sterowanie :roll: i po raz dziesiąty proszę o wskazanie mi gdzie te przedmioty można znaleźć. Mój plecak jest pusty mimo że kliknąłem na każdą możliwą opcję. Jeśli jest inaczej, udowodnij mi to, zamiast odsyłać mnie z powrotem w labirynt żebym marnował więcej czasu. <_<

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
08-12-14 23:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Hope [Horror/Przygodówka] - Yoroiookami - 08-12-14 23:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS