Hope [Horror/Przygodówka]
Aktualny czas: 28-04-26, 09:58 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Hope [Horror/Przygodówka]
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Hope [Horror/Przygodówka]

Wiem o perspektywie. Da się zabrać w widoku po zmianie perspektywy. W pierwszym widoku się nie dało...Czyli już wiemy o co chodzi.

Dotarłem do miejsca w którym wystąpiło nieznane zjawisko z podłogą. Póki co dopadło mnie w miejscu z czołganiem. Nie było żadnego tutka jak się czołgać. Teraz muszę jeszcze raz przechodzić od miejsca w którym znalazłem przedmioot zapisu bo nie mam pojęcia jak ustawić go w jakimś miejscu na punkt zapisu - niezależnie od tego czy zapiszę czy nie po wejściu w ten przedmiot on i tak jest traktowany jako użycie....i przedmiot znika.

Ogólnie gra jest co raz lepsza im dalej. Irytuję mnie lekka fajtłapowatość głównej bohaterki i jej powtarzanie, że jest w śnie, ale poza tym większość gry i tego co gada bardzo spoko. Bardzo ciekawe. Bardzo. Sama muza która wchodzi w akcji w trakcie gry też pasuje do sytuacji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-14 19:08 przez X-Tech.)
11-12-14 18:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Hope [Horror/Przygodówka] - X-Tech - 11-12-14 18:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS