Za co kochamy Makera?
Aktualny czas: 28-04-26, 19:36 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Za co kochamy Makera?
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Za co kochamy Makera?

Uwielbiam makera za wiele rzeczy, o których nie wspomniałem:

*Za wiele polskich autorskich gier, które mają totalnie wyjątkowy klimat

*Za całego rpgmaker.net i najlepsze gry z makera 2k3, które są tam po prostu rewelacyjne

*Za możliwość zrealizowania w najprostszy sposób swoich gier i gatunków gier jakich nie było wcześniej

*Za możliwość zaskakiwania graczy bardzo często w krótkim czasie za pomocą własnych gier

*Za wszystko co kiedyś wyprodukował Skaciu, Cris, Caesum na C'S RPG Studio i cały klimat, który miało ich forum i ma nadal strona jak i gierki Skacia

*Za Twierdzę Rpgmakera

*Za totalne zróżnicowanie zasobów i styli graficznych do rpgmakerów 2k3 i 2k i mnogość możliwości jakie dają małym kosztem pracy

*Za trolli, którzy panoszą się po forach o rm jak np: Ozzy, który pokpił sobie z makera, ale nie pokazał nic co poświadcza, że nie używając rma robi bardziej złożone gry

*Za niepozorność programu - z paru umownych grafik można zrobić naprawdę potężne światy/fabuły/postaci i gry bardziej złożone i nieschematyczne od komercyjnych (nie licząc grafiki)

*Za pomoc i bazę jaką oferuje całe tsukuru.pl

*Za Black Demons 2 (polska gra Skacia), która była dla mnie inspiracją do gier w klimatach ninja/samuraj.

*Za Dirty Rapeing Shit, które pokazało mi, że chore pomysły są możliwe do zrealizowania w rmie i tak doszło do powstania mojej gierki "Szajba" i nie wykluczam, że nie zrobię czegoś jeszcze bardziej chorego

*Za klimat jaki mi dało tworzenie swoich klimatów s-f/fantasy bez dostępu do neta totalnie dla siebie.
Było to lepsze niż samo granie.

*Za niewykorzystany potencjał - zawsze można jeszcze coś odkryć i wymyślić - czego nie było za pomocą rm
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-14 02:39 przez X-Tech.)
24-09-14 02:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS