(02-09-14 06:14)Viuu napisał(a): Aki Stratego napisał(a):Resident Evil 6 jest dobry?
Jest i to nawet bardzo ^ ^
Jedna z lepszych gier, ale nie jako gra z serii RE.
Ale ogólnie powracając do wątku, chciałem jeszcze coś dodać do dyskusji ale zauważyłem że nie ma sensu.
Iksiu robi dokładnie to samo co ostatnio przy rozmowie z nami o zapentlaniu BGM w grach.
Nie ważne ile podaliśmy mu argumentów on podawał w kółko tylko jeden lub po prostu zmieniał temat i nawet na moment nie myślał przyznać racji. On jeden ma tylko rację i nie wmówisz mu że jest inaczej. Ew. niedługo zacznie was nazywać pseudo-ekspertami.
Powodzenia życzę w tej jednostronnej dyskusji xD
@Viuu:
Sarkastyczny kiołkupo pierwsze ja ciebie nie wołałem do tego tematu, a po drugie to każdy wie, że to ty jesteś zapatrzonym na siebie tyranem, który w przypadku natłoku kontrargumentów potrafi grozić banem na swoim opastwie kiedy już nie umie się bronić i to robisz na Opactwie na sajcie, który służy temu, żeby każdy cię klepał po pleckach na każde słowo, które powiesz w SB - adminie opastwa. Opactwo RM to już taka nuda, że znudziło cię prowadzenie SB(mimo nakłonień userów do skupienia na forum), że tutaj przybywasz i smrodzisz mi w tematach ? Jakoś nie chciało się rozkręcać forum (i rozmawiać z userami na ciekawe tematy o rmie) - własnego ciekawymi postami tylko spamboxa, a że tam nie ma z kim gadać na sensowne tematy, bo zrobiłeś z Opactwa spambox (nawet to moderacja zaczęła pokazywać, że faktycznie coś nie tak i Grey nawet zjechał Opastwo w Gońcu) to tu przyleciałeś i zaczynasz mi spamować w temacie z propozycjami walk na mapie, a teraz tutaj nie wnosisz za wiele. wYNIKA z tego wszystkiego, że jestem ciekawszy od twojego całego forum, na którym dla ciebie jest ważniejsze napędzanie SB, a nie strony ciekawymi postami, ale sądząc po spamie, który tu stworzyłeś faktycznie chyba nie potrafisz rozkręcić forum - mimo nakłonień moderacji opastwa, abyś dał spokój z SB (lol),. Przybywasz tutaj i wolisz pisać ze mną na Ultimie niż na własnym forum z userami, którzy nie raz starali się pisać ciekawe tematy w tym ze mną włącznie, ale wolałeś napędzać sb ADMINIE (lol). Zobaczccie jego pierwszy post w moim temacie z walką na mapie (na Ultmie z wczoraj) - pierwsze co to narzekanie "yaśnie" pANA, że mu nie odpowiadają takie rzeczy zamiast pisać propozycje na temat. Spamer i zapatrzony na siebie narcys, ktory mysli ze kazdy dostosuje sie pod niego a jak nie to ban na opastwie.
P.S. nie odwracaj kota ogonem z BGM dałem dobre kontry i aż za dużo - po tym dostałem PWki ze beką na twój temat, że dla ciebie jedyna prawda to ta, którą sobie umiesz wywalczyć groźbą bana, a jak ktoś ma rację, a ty się mylisz to go wyzywasz lub banujesz. Wracaj na opastwo do swojego spamboxa, albo pisz z sensem, bo to nie temat o tobie/o mnie, ale o saveach, a ja nie cierpie syfu i spamu jaki robisz w tematach tak jak na własnym forum, które stoi puste przez twoje podejście.
P.S. 2 ja popieram argumenty. Popieram m.innymi to co napisał AKI, wiec nie chrzań, a cały ten tekst który napisałeś o sobie mógłby być twoją autobiografią zachowań na opactwie. Ktoś ma rację, a ty nie ban lub go wyzywasz.
@Do reszty:
Nie podaliście żadnych sensownych kontrargumentów, które usprawiedliwiałyby rozgrywkę. Podajecie w kółko argumenty, które nie usprawiedliwiają nic poza waszą cheaterską wygodą. To wy się w kółko powtarzacie nie podajecie żadnych sensownych argumentów poza waszą wygodą, ale nie dajecie nic co nie psuje sensu grania, bo tak naprawdę nic nie usprawiedliwia tego, że gracie na cheatach.
W kółko tylko - ja nie zapisuję za często (lol) or przychodzi do mnie chłopak/dziewczyna i mószem wyłańczyć PC. Wiadomo, że trzeba bo każdy się wstydzi, że gra w syf na cheatach.
Aki to już w ogóle zjechał na bok, bo przecież w jego ukochanym
Neverwinter się zapisuje cały czas czyli jedzie na cheatach, a więc napisał że wszystkie gry ostatnio to syf, ale przynajmniej próbował podać wątki, w których save jest wykorzystany inaczej, a więc wniósł do tematu więcej od większości z was (!) MATEUSZ za to bullshit jak zawsze. Piszcie sensowne argumenty odnośnie konstrukcji gier, a nie waszej cheaterskiej wygody, bo pokazujecie tylko, że cheatujecie, żeby przewijać do końca pokazówki grafik i nie powtarzać nic, aby przypadkiem nie oglądać 2x tej samej graficzki. To są praktycznie pseudogry skoro aż tak nudzą i chce się tak szybko o nich zapomnieć.
Pamiętajcie, że ten temat służy głównie temu, aby pisać o RMmie i save w grach rm. W sensie to ma ukształtować wasze podejście do gierek w rm. Zauważcie, że w rm nie ma już takiej fotoreal grafiki i trzeba tutaj się skupić na budowaniu grywalności. To co wam chcę przekazać to fakt, że zapis w każdym momencie w rmie będzie w dużym stopniu jeśli nie całkowicie zabijał grywalność, bo w tych grach nie ogląda się fotorealistycznej grafiki tylko w nich trzeba wykonywać różnorakie zadania i sprostać różnorakim wyzwaniom, a więc gry opierać się będą na rozgrywce, a nie oglądaniu grafy. Kiedy gracz dostaje w takich grach save w każdej chwili grywalność leci na łeb na szyję. Praktycznie każdy rmowy hicior opiera się na savepointach, bo to zapewnia m.innymi że konstrukcja gry opiera się na wyzwaniach i możliwościach, którym należy sprostać, a TO jest pasjonujące i dobrze wpływa na mózg gracza i buduje grywalność, a także rozwija pamięć/kombinowanie.