Upadek Wielkich
Aktualny czas: 28-04-26, 10:56 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Upadek Wielkich
Allemov Offline
*

Liczba postów: 75

RE: Upadek Wielkich

(16-01-15 23:37)Adrapnikram napisał(a):  No mam nadzieję że to będzie przyszlosc inny bohater itd. Ale to tylko moja nadzieja. Dawaj znac jak gra bedzie w wersji beta :]. Rozumiem ze nie chcesz udostępniać. Tylko wiedz ze w drugiej grze bede wymagal o duzo wiecej i poprawienie starych rzeczy. A co do tego stanu psychicznego to w zyciu bym sie nie domyslil o co mu chodzilo przeciez mogl dac artefakty jakiemus innemu kaplanowi. A stan psychiczny mogles oddac tak: najwyzszy kaplan jokatynizmu wezwal mnie do siebie rozmawialismy o awansie ze wzgledu na moje doswiadczenie. Odmowilem mu nie chcialem stawac na piedastale z tego powodu postanowilem wurzucic zle wspomnienia a artefakty zakopac.
Nawet mi to minuty nie zajelo i jednoczesnie zawarlem tam mozliwa przyczyne ataku bialych czyli odrzucenie prosby.

Jeszcze questy, wystarczylo dac wybor graczowi czy chce wykonac misje czy nie.

Awansować na co, jeśli mamy tylko Kapłanów i jednego Arcykapłana? :P

I co odrzucenie prośby o awans w takiej rozmowie dwóch członków zakonu ogni, ma do tego że inny zakon postanowił ich wyrżnąć w pień? xD
16-01-15 23:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Chodzi mi o to ze najwyzszy kaplan jokatynizmu przywodca bialych oferuje posade u bialych Andree a on ja odrzuca i zostaje w zakonie ogni ale to nie jest powod by wyrznac ich w pien to tylko taka hipoteza albo jeden z wielu czynnikow.
17-01-15 00:14
"Pomógł" przyznał(a):
MrDawnok Offline
*

Liczba postów: 30

Gry jeszcze nie skończyłem, ale już mam parę uwag. Pomijając to co zostało wymienione wyżej(drętwe dialogi i nie wciągająca fabuła) to chętnie zobaczyłbym jeszcze podział ekwipunku na kategorie, przy takiej mnogości przedmiotów naprawdę uprzyjemniło by to granie, poza tym Irzz-y(mam nadzieję że dobrze napisałem) są niemożliwie irytujące szansa na zatrucie powinna wynosić u nich np. 10-20% a nie 100% ponieważ we wczesnych etapach zwyczajnie musiałem biegać z migającym na czerwono ekranem(irytujące :/ ) a to dlatego, że odtrutka była cholernie droga. No i skrypt na podświetlanie przeciwników podczas walki by się przydał bo czasami nie wiedziałem którego wroga atakuję.

Pomijając to jak narazie gra się przyjemnie :P

Wracam do gry.
17-01-15 13:38
"Pomógł" przyznał(a):
Allemov Offline
*

Liczba postów: 75

Jeśli do tej pory nie zdecydowaliście się pograć, może przekona Was do tego recenzja na Twierdzy RPG Makera:

http://www.rpgmaker.pl/?co=gry&typ=rev&i...ekwielkich

Na mnie zadziałała bardzo motywująco. Aż zacząłem sobie powoli pracować nad drugą częścią gry. Powoli... bo buduję właśnie tropikalną wysepkę. mrgreen

Mogę teraz spokojnie zostawić mechanikę taką jaka jest. Ewentualnie rozbudować ją - nie usuwając jednak starych mechanizmów, skoro są dobre. I skupić się na zrobieniu lepiej tego, co mi nie wyszło. Plus dodać trzy klasy bohatera, do wyboru na początku gry. ;)
16-02-15 01:37
"Pomógł" przyznał(a):
Avaron Offline
*

Liczba postów: 213

Właśnie pobieram :> jak przejdę to opisze :D (chociaż przejście zapewne mi troche zajmie czasu)!
EDIT: Gra na razie całkiem przyjemna :> trochę kiepsko z tym że nie ma tła walki no ale cóż :D na razie doszedłem do etapu zdobywania przedmiotów dla kupca :>. rytują mnie te robaczki co mają 100% szansy na zatrucie :/! Fabuła nie zbyt wciągająca.

I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, "Unlimited Blade Works."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-15 21:39 przez Avaron.)
16-02-15 20:50
"Pomógł" przyznał(a):
ReMiAG Offline
*

Liczba postów: 45

Po sc wygląda zachęcająco, ale na wszelki wypadek ściągnę i ocenię :)
16-02-15 21:32
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS